ÖĞRETMENLERE 24 KASIM SÜRPRİZİ

TEV, Koç Holding ve Turkcell tarafından yaptırılan 256 lojmanın anahtarı 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde hak sahiplerine verilecek.

24 Kasım 2012 Cumartesi 10:53
ÖĞRETMENLERE 24 KASIM SÜRPRİZİ

Van’da, yaşanan yıkıcı depremlerin ardından Koç Holding, Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve Turkcell tarafından yaptırılan 256 adet öğretmen lojmanının anahtar tesliminin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde hak sahiplerine teslim edileceği belirtildi. Ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın da yaptırdığı bir dairenin içinde bulunduğu Kalecik köyü mevkiindeki öğretmen lojmanlarının anahtarları, sürpriz bir şekilde Öğretmenler Günü’nde teslim edilecek. Kura sonucu kendisine çıkan lojmanı gezen öğretmen Nazmi Baygır, dairelerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kendilerine teslim edilmesinin büyük bir mutluluk olacağın söyledi. Baygır, “23 Ekim ve 9 Kasım tarihlerinde ilde gerçekleşen deprem dolaysıyla birçok insanımız hayatını kaybetti. Bize de Koç Holding, Turkcell ve Türk Eğitim Vakfı’nın katkılarıyla böyle evler inşa edildi. Lojmanların yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Lojmanların 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde teslim edileceğini öğrendik. Bizim için çok büyük bir hediye olur. Sonuçta her öğretmenin bir dileği var ki, o da 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün iyi ve mutlu geçmesidir. 24 Kasım’da böyle bir eve yerleşip bu evde oturmamız bizim için çok güzel olur, çok mutlu oluruz. Şu an çok mutluyum” dedi. Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır ise, Van depreminden sonra birçok hayırseverin Van’a büyük yatırımlar yaptığını hatırlatarak, “Yapılan yatırımların en değerlisi, en kıymetlisi de öğretmenlerimize yönelik yapılan lojmandır. Depremde 103 tane lojmanımız ağır hasarlı olmuştu. Turkcell, Türk Eğitim Vakfı ve Koç Holding ilimizin merkezindeki Kalecik bölgesinde toplamda 256 lojman yaptılar. Lojmanların kura çekimi gerçekleşti. 24 Kasım’ın en güzel hediyelerinden birisi oldu. Bu kadar öğretmenimize, 256 aileye Öğretmenler Günü hediyesi oldu. Arkadaşlarımız Öğretmenler Günü itibariyle anahtarlarını alıp oturabilecekler. Emeği geçen ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 24.11.2012 10:54
Anahtar Kelimeler:
24 KasımTEV
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.