Köprüden geçti ‘gelen’!

Öğrenci Dekanlığı devreye giriyor, sıfır sorun yaşanıyor.

admin
admin
23 Şubat 2024 Cuma 13:50
Köprüden geçti ‘gelen’!

Vedat REFAYELİ

Kısa bir süre önce YÖK kararı ile kurulan Atatürk Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı, öğrencilerin çoğu sıkıntısını ortadan kaldırdığı gibi fakülte yönetimlerinin de ellerini güçlendirdi.

Başta barınma olmak üzere, sosyal, kültürel ve bir çok konuda problemi bulunan öğrencilerin kapısını ilk çaldığı Öğrenci Dekanlığı, sorunların çözümü için ya Üniversite yönetimi ya da ilgili kurum ve birimler arasında bir nevi köprü vazifesi yaptı.

Sorunlar, bu sayede ortadan kalkarken, adeta ne şiş yandı ne de kebap.

Üniversitenin misyonu ve vizyonu doğrultusunda, öğrencileri doğrudan ilgilendiren konularla ilgili olarak akademik ve idari birimler arasında Atatürk Üniversite'sinde geçirdikleri eğitim süresince koordinasyonu sağlamak, öğrenci sorunlarını gözlemlemek ve bulguları çözüm önerileri ile birlikte yönetime sunmak görevini şu ana kadar başarılı şekilde sürdüren Dekanlık, sıfır sorun yaşamanın mutluluğu içinde.

Dekan Yaşar Totik, ‘’Dekanlığımıza sorunlu gelen hiç bir öğrenci yok ki bu sorunu çözülmemiş olsun’’ diyor ki, Erzurum adına biz de memnun olduk, bu benim son kararımdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.