Erzurum'da dolandırıcılık iddiası

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde, dini duygularını istismar edip dolandırdığı kişinin bir miktar parasını aldığı öne sürülen zanlı yakalandı

admin
admin
04 Mayıs 2018 Cuma 08:51
Erzurum'da dolandırıcılık iddiası

Erzurum'da, dini duygularını istismar edip dolandırdığı kişinin bir miktar parasını aldığı iddia edilen zanlı gözaltına alındı.

Yakutiye ilçesi Mumcu Caddesi'nde dolaşan A.S.K'nin yanına giden dolandırıcı E.D, çeşitli bahanelerle dini duygularını istismar ettiği mağdurdan kurban kesme bahanesiyle bir miktar para istedi.

Mağdur A.S.K, bunun üzerine bir banka şubesinin otomatik para çekme makinesinden bin lira çekip kendi adına kurban kesmesi için E.D'ye verdi.

Zanlı E.D. parayı aldıktan sonra A.S.K'ye Kayseri'ye gitmek istediğini söyledi. A.S.K. de beraberindeki dolandırıcı ile otobüs terminaline gidip bir otobüs bileti alarak E.D'ye verdi.

Bileti alan E.D'nin geri döneceğini söylemesine rağmen gözden kaybolması üzerine yakınlarının uyarısıyla dolandırıldığını anlayan A.S.K, Gürcükapı Polis Merkezine giderek zanlıdan şikayetçi oldu.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri de şikayet üzerine başlattıkları araştırma sonucu E.D'yi Erzincan'ın Tercan ilçesinde yakalayarak Erzurum'a getirdi.

Polisteki işlemleri tamamlanan E.D, adliyeye sevk edildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumDolandırıcılık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.