Cezaevi firarisi eşini kafasından vurdu!

Erzurum’da cezaevi firarisi olan Şafak Saydam, eşi Elif Saydam’ı çocuklarının gözü önünde kafasından silahla vurarak ağır yaraladı.

admin
admin
20 Şubat 2024 Salı 12:02
Cezaevi firarisi eşini kafasından vurdu!

Zanlı, polislerin filmleri aratmayan kovalamacası sonucu kıskıvrak ele geçirildi.

Olay Erzurum'un Palandöken ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi'nde gerçekleşti. Hakkında uyuşturucu ve hırsızlık gibi 30 ayrı suçtan kaydı bulunan Şafak Saydam (39), 10 gün önce Erzurum Açık Cezaevi'nden firar etti. Günlerce yakınlarının evinde saklanan Saydam, eşini öldürmeye kalkışınca yakayı ele verdi.

İddiaya göre cezaevi firarisi Şafak Saydam, 15 yıldır evli olduğu amcasının kızı Elif Saydam'a uzun süredir şiddet uyguluyordu. Daha önce eşinin şiddetinden kaçarak kadın sığınma evine de giden Elif Saydam, kayınvalidesi ve kayınpederiyle birlikte yaşıyordu. Burada 4 çocuğuyla birlikte kalan talihsiz kadın dehşeti yaşadı.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE VURDU

Şafak Saydam, iddiaya göre kendisinden şiddet gördüğü ve uyuşturucu kullandığı için ayrılmak isteyen Elif Saydam'ı çocuklarının gözü önünde kafasına ateş ederek ağır yaraladı. Silah sesinin duyulmaması için eline battaniye bağlayarak saldırıyı gerçekleştiren Şafak Saydam, evden çıkarak kayıplara karıştı.

KALBİ DURDU, HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Eşinin erkek kardeşi tarafından araçla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne getirilen Elif Saydam, yoğun bakıma alındı. Talihsiz kadının hastaneye getirildiğinde kalbinin durduğu, müdahaleyle yeniden çalıştırıldığı ancak hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

FİLMLERİ ARATMAYAN TAKİP

Eşini silahla ağır yaralayan Şafak Saydam ise, kayıplara karıştı. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri ile yunus timlerini harekete geçiren olayda filmleri aratmayan kovalamaca yaşandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.