Hırsız adres sormaz!

Bostan damına girdi, çay kaşığına kadar ne var ne yok çaldılar!

admin
admin
21 Nisan 2024 Pazar 14:43
Hırsız adres sormaz!

Vedat REFAYELİ

Yer eski Kombina altı.

Uzun bir süreden beridir genelde lahana ve fasülye üretiminin yapıldığı Burhanettin Çelik’e ait bostan damına hırsızlar girdi, ne var ne yok talan ettiler.

12 metrekarelik bostan damının anahtarını kırarak içeri giren hırsız veya hırsızlar, özellikle yanlarında getirdikleri araca, içeride ne kadar demir, metal ve de cam ne var ne yok yükledi, kayıplara karıştılar.

Ekimi tamamlandığı için bir süredir boş bırakıldığı bostana gece girdiği anlaşılan hırsız veya hırsızlar, piyasa değeri çok yüksek olan özel yapım mangalı da beraberlerinde yerinden söküp götürmeyi ihmal etmediler.

Bostan damı içerisinde bulunan dolabı açıp içerisinde bulunan çay kaşıklarını dahi götürmelerine çok şaşırdığını söyleyen Burhanettin Çelik, sadece kendisinin değil, son zamanlarda birkaç bostan damına da girildiğini, genelde korsan hurdacıların yaptığını sandığını, polisi durumdan haberdar ettiklerini belirtti.

Son Güncelleme: 21.04.2024 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.