YOZGAT FUTBOL PAZARINA DÖNECEK

Bugün Yozgat Bozok Stadı’nda oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği-Gümüşhane maçını onlarca futbol adamı izleyerek iki takım futbolcuları hakkında bilgi edinerek, transfer listesine alacak.

16 Mayıs 2013 Perşembe 00:04
YOZGAT FUTBOL PAZARINA DÖNECEK
Nurullah PALA

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) tarafından bu yıl TFF Spor Toto 3. Lig’den 2. Lige Yükselme Play Off maçlarını üç ayrı şehirde oynatma kararı almıştı. Malatya, Alanya ve Yozgat’ta oynanan play off maçları futbol adamları için adete iyi bir futbol pazarına döndü. Erzurum’un grubundan çıkan ve bugün final oynayacak olan Darıca Gençlerbirliği ile Gümüşhanespor maçını da çok sayıda futbol adamı izleyecek. İki takım taraftarlarının yanı sıra, Yozgatlı spor severlerin de takip edeceği final maçını Erzurum Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Necdet Gümüşenek ile Teknik Direktör Taşkın Güngör’ün de izlemesi bekleniyor.
Gümüşenek Yozgat’ta karargah kurdu
Bugün oynanacak olan final maçını Türkiye’nin bir çok ilinden gelen spor adamı ve teknik adamın izlemesi beklenirken, Erzurum Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Necdet Gümüşenek’te maçı izleyecek. Önceki gün oynanan yarı final maçlarını da izleyen Gümüşenek adeta Yozgat’ta karargah kurdu. Bugün Darıca ile Gümüşhane arasında oynanacak olan final maçını da izleyecek olan Gümüşenek, iki takımda göz dolduran futbolcuları da mercek altına alarak, transfer listesine alacak. Bu arada Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la sözleşmesi devam eden Teknik Direktör Taşkın Güngör’ün de  bugün Yozgat’a giderek final maçını izleyeceği öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 16.05.2013 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2013-05-16 09:33:15

kardeşim sen ümraniyesporu tanıyormusun , istanbulsporu tanıyormusun , batman petrolsporu tanıyormusun , karagümrüksporu tanıyormusun vb. bunları tanımıyorsun ve takip etmiyorsun ama darıcayı tanıdığın halde , gümüşhaneyi tanıdığın halde takip ediyorsun .insan bilmediği şeyi takip eder bildiğini değil.hiç kimse demiyormu bunları bunlar zaten bizim grupta diğer gruplara gidin bakın diye.

Avatar
misafir 2013-05-16 09:17:57

benimanlamadığım şu zaten bu izledikleri takımlarla iki tane maç yaptık .o zaman bu futbolcuları görmemişlerde şimdi mi görecekler ?bence yozgata gideceklerine bir tanesi alanyada oynanan maçlara bir tanesi ise malatyada oynanan maçlara gitsinler ordaki takımlar bizim grupta olmadığı için futbolcularını da tanımazlar.yozgattakilerinin hepsini tanırlar.bence şaçma