Dadaş 1 puanla yetindi

Erzurumspor FK, Play-Off iddiasını güçlendirmek amacıyla çıktığı Sakaryaspor maçında 1 puana razı oldu.

admin
admin
16 Nisan 2024 Salı 09:34
Dadaş 1 puanla yetindi

Hücum ve pozisyon açısından her iki takımın da kısır kaldığı karşılaşmada, gol sesi çıkmadı.

Hem hafta başı olması ve hem de saati itibariyle mesai bitimine denk gelmesi sebebiyle taraftar ilgisi bulamayan maçta, mavi beyazlı takımın çabaları galibiyet için bir türlü yeterli olmadı.

Erzurumspor FK, sezonun bitimine koşa bir süre kala çıktığı maçla puanını 41’e yükseltirken, Play-Off hattıyla arasındaki puan farkını ise, 5’e düşürdü.

Taraftarlar 1 puanın da iyi olduğunu belirterek, “Ligde kalalım yeter” dediler.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, karşılaşmanın ilk yarısına istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade ederek, “İlk yarı boyunca açıkçası istediğimiz, arzuladığımız oyun olmamasına rağmen Eren’le, Furkan’la bulduğumuz pozisyonlar vardı. Açıkçası rakibe de çok fazla pozisyon fırsatı vermedik.” dedi.

KUTLU’DAN OYUNCULARINA TEŞEKKÜR

İkinci yarıda oyunlarının istedikleri seviyeye geldiğini kaydeden Kutlu, “3-4 tane net diyebileceğimiz pozisyonumuz oldu. Maalesef gole çeviremedik. Sakaryaspor güçlü ve iyi kadroya sahip olan bir ekip, yenilmemek önemliydi. Play-Off şansımızın devam ettiğini en azından matematiksel olarak devam ettiğini belirtmek istiyorum. Açıkçası Sakaryaspor ve Gençlerbirliği maçlarına en azından 4 puan yazmıştık. Bugün galip gelemedik 1 puan aldık. Gençlerbirliği maçını deplasmanda kazanmamız halinde son haftaya kadar Play-Off şansımızın olduğunu düşünüyorum. Oyuncularıma göstermiş oldukları mücadeleden ötürü teşekkür ediyorum.”

Hakemler: Ayberk Demirbaş, Erkan Akbulut, Harun Reşit Güngör

Erzurumspor FK: Göktuğ Bakırbaş, Ufuk Budak, Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı, Yakup Kırtay, Sefa Akgün, Süleyman Koç (Mustafa Gürkan Varlık dk. 67), Furkan Özhan (Muhammed Emin Yavaş dk.88), Estrela, Eren Tozlu, Mikhael Rosheuvel (Özgür Sert dk.60)

Yedekler: Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Cengizhan Bayrak, Alican Özfesli, Herolind Shala, Eren Özdemir, Hüseyin Mevlütoğlu, Yiğit Furkan Türkmen

Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Sakaryaspor: Cihan Topaloğlu, Bülent Uzun, Isaac Donkor, Oğuz Yıldırım, Rajko Rotman, Murat Cem Akpınar (Muhammed Himmet Ertürk dk.85), Hasan Kılıç, Odise Roshi, Zdravko Dimitrov (Samed Onur dk.72), Kabongo Kasongo (Dino Ndlovu dk.82), Burak Süleyman (Yonathan Del Valle dk.73)

Yedekler: İbrahim Demir, Orhan Can Bostan, Çağlayan Menderes, Berat Can Şanlı, Bülent Cevahir

Teknik Direktör: Tuncay Şanlı

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumDADAŞErzurumspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.