YILDIZ KARATECİLER İZMİR’E İDDİALI GİTTİ

Erzurumlu karateciler, İzmir’de yapılan Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonası’na iddialı gitti. Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi, hedeflerinin madalyaları toplamak olduğunu söyledi.

27 Şubat 2013 Çarşamba 17:28
YILDIZ KARATECİLER İZMİR’E İDDİALI GİTTİ
Erzurumlu karateciler Kafile Başkanı Özkan Kriveroğlu yönetiminde İzmir’de yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasına madalya umudu ile gitti. Antrenörlüğünü Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi ile Muhammet Çelebi’nin yaptığı Erzurum kafilesi karayolu ile İzmir’e gitti. Kafilede 23 karateci yer aldı. Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen bugün İzmir’de start alacak olan Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası 03 Mart 2013 tarihinde sona erecek. Son antrenmanını Yakutiye Spor Salonu’nda yaptıktan sonra İzmir’e hareket eden karateciler, Türkiye şampiyonası için iddialı olduklarını söyledi.

HEDEF MADALYALARI TOPLAMAK

Son yıllarda Türk karatesine büyük katkı sağlayan ve Milli takımlara sporcu veren Erzurum karatesi, İzmir’de de kamuoyunun dikkatini çekmek istiyor. Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi, hedeflerinin İzmir’de madalyaları toplamak olduğunu söyledi. Çelebi, “Sporcularımızın form durumları çok iyi. Tamamen Türkiye şampiyonasına konsantre olduk. Madalyaları toplayıp, Erzurum’a dönmek istiyoruz. Sporcularımıza güveniyorum. Bizi mahcup etmeyecekler” dedi.

Buarada Erzurumlu Karateciler, kafile halinde Erzurum GHSİM’nin önünden İzmir’e hareket etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, ilçe müdürleri ve şube müdürleri karatecilere İzmir’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasında başarı dileğinde bulundu. Erzurum GHSİM Müdürü Çintimar, “Sizlerden Madalya bekliyoruz. Ancak İzmir’in de tarihi ve turistik yerlerini iyi gezin” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 27.02.2013 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.