VALİ AZİZOĞLU’NDAN ERZURUM’A EYOF TEŞEKKÜRÜ

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, şehir olarak bir başarılı organizasyonu geride bırakmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, EYOF’un kurum ve kuruluşlar ile halkın kenetlenmesi ile sorunsuz tamamlandığını söyledi.

admin
admin
06 Mart 2017 Pazartesi 23:52
VALİ AZİZOĞLU’NDAN ERZURUM’A EYOF TEŞEKKÜRÜ

Erzurum’da 11-18 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nin başarılı geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Azizoğlu, ilgili kurum ve kuruluşlara gönderdiği yazı ile organizasyonun başarılı geçmesinde emeği geçen herkesi tebrik ederek, teşekkür etti.

EYOF 2017’in Erzurum’a bundan sonra daha büyük spor organizasyonları verilmesi konusunda başarılı bir sınav olduğuna işaret eden Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, “EYOF 2017 şehrimizde 34’nin katılımı ile gerçekleşmiştir. Bu süreçte gelen sporcu, teknik heyet, üst düzey yönetici ve diğer misafirleri en iyi şekilde ağırlamış ve iyi bir ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. Oyunların hiçbir olumsuz durum yaşanmadan tamamlamanın mutluluğu içindeyiz” dedi.

ERZURUM ADINA ÖVGÜ ALMAK GURUR VERİCİ

Vali Azizoğlu, Erzurum’da gerçekleştirilen bu organizasyon sonrası Avrupa Olimpiyat Komiteleri Genel Sekreterliği ve diğer spor otoriteleri tarafından takdirle karşılanmış, olmanın Erzurum adına gurur vesilesi olduğunu belirterek, “Erzurum, Avrupa Olimpiyat Komiteleri Genel Sekreterliği ve diğer spor otoriteleri tarafından takdirle karşılanmış, övgüler yağdırılmıştır ve bundan önce olduğu gibi bu organizasyondan da ilimiz tam not almıştır” şeklinde konuştu.

DAHA BÜYÜK ORGANİZASYONLAR YAPABİLİRİZ

Erzurum’un birlik beraberlik ve dayanışma içinde EYOF 2017’yi başarılı bir şekilde sonlandırdığına işaret eden Vali Seyfettin Azizoğlu, Erzurum’un bir dünya kayak merkezi olduğunu daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabileceğini bir kez daha ispatladığını söyledi.

Vali Azizoğlu, Bu organizasyonun başarılı olarak ve her hangi bir aksaklık yaşamadan gerçekleştirilmesi siz kurum amir ve personelinin mesai mevhumu gözetmeksiniz, gecesini gündüzüne katarak özverili çalışmaları sayesinde olduğunu belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

“Sizlerin tüm misafirlere Erzurum halkının güler yüzü ve misafirperverliği göstererek, yapmış olduğunuz özverili çalışmalar sayesinde, İlimizden ayrılan bu misafirlerin ilimizde iken ve ayrılırken, belirtmiş oldukları memnuniyet bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu organizasyonun ilimize kazandırılmasına, emniyet ve asayişinden sağlığına, ulaşımından konaklamasına, spor tesislerinden organizasyonuna, ağırlanmasından uğurlanması ve bu organizasyonun her kademesine destek veren ve katkı sağlayan insanüstü çalışan amirlerinden en alt çalışanına, EYOF Genel Koordinatöründen Direktörlerine ve gönüllü olarak destek sağlayan herkese teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.