TFF'den yeni açıklama

Ligde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Gümüşhanespor arasında daha önce 23 Mayıs Salı günü oynanacağı açıklanan final maçının tarih ve saati yine değişti.

admin
admin
17 Mayıs 2017 Çarşamba 17:20
TFF'den yeni açıklama

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Gümüşhanespor arasında daha önce 23 Mayıs Salı günü oynanacağı açıklanan final maçının tarih ve saati yine değişti.

Gümüşhanespor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımları arasındaki Spor Toto 2. Lig play-off final maçına İstanbul ev sahipliği yapacak.
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, TFF 1. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği final karşılaşması, iki kulübün yaptığı başvuru üzerine 23 Mayıs Salı’dan 24 Mayıs Çarşamba gününe alındı. Daha önce başlama saati 20:00 olarak açıklanan karşılaşmanın başlama saati de 19:00 olarak belirlendi. Karşılaşma Vodafone Arena'da oynanacak.
İŞTE TFF’DEN YAPILAN O AÇIKLAMA
“Gümüşhanespor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasında oynanacak Spor Toto 2. Lig Play-Off Final müsabakasının tarihi, her iki kulübün Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptığı başvuru üzerine değiştirildi.
Daha önce 23 Mayıs 2017 Salı günü yapılacağı duyurulan karşılaşma, 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü Vodafone Arena'da oynanacak.
TFF 1. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği final müsabakasının başlangıç saati de 19.00 olarak belirlendi.”

Editör

Son Güncelleme: 19.05.2017 07:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.