TENİS LİGİ’NE ERZURUM DAMGASI

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Ağrı’da yapılan Tenis Doğu Ligi Maçları’nda başarılı olan Erzurumlu sporcuları ve hocalarını kutladı.

27 Ağustos 2013 Salı 15:26
 TENİS LİGİ’NE ERZURUM DAMGASI
Ağrı’dan kupa ve madalyalarla Erzurum’a dönen tenisçiler ayağının tozu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti. Çintimar, tenisçileri başarılarından dolayı kutlarken, “Erzurum’da bir güreşçinin, bir karatecinin ya da bir atletin derece yapması çok doğal, ancak tenis ve golf gibi spor branşlarında Erzurum’un derece yapması bizim için gurur ve mutluluk vesilesidir. Bu başarıdan dolayı yöneticimiz Cem Çil ile il temsilcimiz Alpaslan Tozoğlu, antrenörlerimiz ve tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi. 

BAYANLARDA TOZOĞLU TENİS KULÜBÜ ŞAMPİYON

Erzurum Tozoğlu Tenis Kulübü Ağrı’da yapılan Doğu Ligi’nde şampiyon olurken, Erzurum’a da tenis tarihinin en önemli başarılarından birini yaşattı. Doğu ve Güneydoğu illerinden 21 takımın katıldığı ve 120 sporcunun mücadele ettiği şampiyonaya Tenis İl Temsilcisi Alpaslan Tozoğlu ile Antrenörler Burak Tozoğlu ve Yıldırım Gündoğdu yönetiminde giden Tozoğlu Tenis Kulübü’nden bayanlarda Berna Yaman, Büşra Budak, Duygu Tuncay ve Günay Cerit’ten oluşan takım birinci olurken, Şanlıurfa ikinci oldu. Rıza Erdoğan, Ömer Erdoğdu, Enes Furkan Zengin ve Onur Yazgel’den oluşan takım ise dereceye giremedi.

AYZENSPOR ERKEKLERDE İKİNCİLİK KUPASINI KAZANDI

Antrenör Ömer Said Alaeddinoğlu yönetiminde Ağrı’ya giden Ayzenspor Kulübü ikinci olarak, turnuvaya erkeklerde damgasını vuran kulüplerden biri oldu. Takımda Furkan Ercişli, Yunus Karaca ve Hüseyin Buğa yer aldı. Vahdet Alaeddinoğlu teniste ikincilik kupasını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Erzurum’un bayanlarda Tozoğlu Tenis Kulübü ile şampiyonluk kupasını kazanması ve erkeklerde de Ayzenspor ile ikincilik kupasını alması spor severleri mutlu etti.


Editör

Son Güncelleme: 27.08.2013 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.