TARAFTAR ADANA MAÇINI GECE İSTİYOR

Erzurumlu futbolseverler, TFF’nin Çarşamba günü Adanaspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Maçı’nın saat 14.00’da oynanacağını açıklamasına rağmen, maçın gece oynanması için sosyal medyadan kampanya başlattı.

19 Eylül 2013 Perşembe 21:07
TARAFTAR ADANA MAÇINI GECE İSTİYOR
Nurullah PALA / ERZURUM

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Cumartesi günü ligin dördüncü haftasında deplasmanda oynanacak olan Maltepe maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, taraftar 25 Eylül Çarşamba günü Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası  maçı içinde harekete geçti. Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)’nun Ziraat Türkiye Kupası’nda Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile Adanaspor A.Ş’nin saat 14.00’da karşılaşacağını açıklamasının ardından taraftar maçın gece oynanması için harekete geçti. Erzurumlu futbolseverler, sosyal medya aracılğı ile de kampanya başlattı. Taraftarlar, “Federasyon maçı gündüz mesai saatine almış. Biz kupa maçının gece oynanmasını istiyoruz. Kazım Karabekir Stadı’nda Türkiye’de gece maçının en iyi oynanacağı stadyumlardan birisi” diye konuştu.
Belediyespor ince hesaplar yapıyor
Spor Toto 3. Lig 2. Grupta şampiyonluğu hedefleyen Erzurum Büyükşehirk Belediyespor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Maltepe maçı öncesinde ince hesaplar yapıyor. Maçı kazanarak, puanını 9’a yükseltmenin planlarını yapan, Erzurum ekibi, rakiplerinin de puan kaybetmesini istiyor. Rakipleri kaybederse, Erzurum ekibi liderliğe yükselecek. Teknik Patron Yavuz İncedal, yardımcıları Gökhan Kaynak, Rıfkı Ekenler ve Cengiz Tarım yönetiminde Maltepe maçına iddialı bir şekilde bilenen ve galibiyet için taktik çalışmaları yapan Mavi-beyazlılarda, futbolcuların hırslı ve istekli oluşları da İstanbul deplasmanı öncesi teknik heyeti umutlandırıyor.
Hedef 4 maçta 12 puan
Taraftarının önünde güzel bir futbol sonucunda Nilüferspor karşısında 4 gollü bir galibiyet alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, dört maçta 12 puan almayı hedefliyor. Bir seri yakalamayı düşünen Erzurum ekibi, 4.haftada oynayacağı Maltepe, 5. Hatfada evinde karşılaşacağı 68 Yeni Aksarayspor, 6. Haftada oynayacağı Elazığ Belediyespor maçlarından üçer puan alarak dört maçlık periyotta 12 puan toplamayı amaçlıyor. Mavi-beyazlı takım, zorlu periyotta hem liderlik, hemde seri galibiyetler hesabı yaparken, taraftarının desteğini de arkasında görmek istiyor.

Editör

Son Güncelleme: 19.09.2013 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2013-09-20 09:40:14

puan durumu değişti
ÜNYESPOR Kulübünün, 15.09.2013 tarihinde oynanan ORHANGAZİSPOR - ÜNYESPOR Spor Toto 3. Lig 2. grup müsabakasında yaş sınırlaması getirilen liglerde oyuncu uygunluğu taşımayan futbolcuların TFF tarafından belirlenmiş sayıdan fazla olmasından dolayı FMT'nin 22/d maddesi uyarınca (3-0) HÜKMEN MAĞLUP SAYILMASINA