MASA TENİSİNDE 23 NİSAN COŞKUSU

Minikler 23 Nisan Masa Tenisi Müsabakaları Erzurum’da yapıldı. Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş yönetiminde Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı.

25 Nisan 2013 Perşembe 16:56
MASA TENİSİNDE 23 NİSAN COŞKUSU
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı adı altında minikler, yıldızlar kategorilerinde (bay-bayan ) karma masa tenisi müsabakaları büyük bir ilgi gördü. Müsabakalara 86 erkek 48 bayan toplam 134 lisanslı sporcu katıldı. 
Turnuvanın sponsorluğunu yapan Ses Mağazaları, ilk üçe giren sporculara Altın hediye etti. Masa tenisi Erzurum İl Temsilcisi Ali Durmuş, masa tenisine katkılarından dolayı Ses Mağazaları Mağaza Müdürü Sacit Yazıcı’ya plaket verdi. 

Masa Tenisi Erzurum İl Temsilcisi Ali Durmuş, Erzurum’u Malatya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek olan Tepecik Orta Okulu ve Sabancı Orta Okulu’na başarılar diledi. Durmuş, “İnanıyorum ki, bu okullarımız ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 25.04.2013 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.