KAYAĞIN MADALYA AVCILARINA KUTLAMA

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Bitlis’in ev sahipliğini yaptığı 9. GAP Kış Spor Oyunları’nda madalya kazanan ve üçüncülük kupasını Erzurum’a getiren kayakçıları kutlayarak, ödüllendirdi.

05 Şubat 2015 Perşembe 15:34
KAYAĞIN MADALYA AVCILARINA KUTLAMA
Bitlis’te yapılan 9. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu İllerarası Kış Spor Oyunları’nda başarılı olan kayakçılar İl Temsilcisi Taner Döşkaya, antrenör Kezban Kuşkapan ve eski TFF Bölge Müdüresi Serap Geneşke ile birlikte Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret etti. GAP Kış Spor Oyunları’nda üçüncülük kupasının yanı sıra özellikle snowboard ve kayaklı koşuda alınan madalyalardan dolayı sporcuları kutlayan Taşkesenligil, kendilerini ödüllendirdi. Pasinler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güngör Şenses’in de hazır bulunduğu ziyarette, kayakçıları kutlayan Taşkesenligil, “Bütün spor dallarında başarılı olmak zorundayız, özellikle de buz sporları ve kayakta. Çünkü dünyanın en iyi kayak pistlerine sahibiz ve ilimzde buz salonları bulunuyor. Bu spor alanlarında çok iyi hazırlanıp, her zaman zirvede olmalıyız” dedi. Erzurum Kayak İl Temsilcisi Taner Döşkaya da, Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil’in Bitlis’te de kendilerine yalnız bırakmadığını belirterek, il müdürü Taşkesenligil ile Kayak Federasyonu’nun destekleri ile Erzurum kayağının yeniden şahlandığını söyledi. 

Editör

Son Güncelleme: 05.02.2015 15:35
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKayakMadalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.