KAPTAN KÖŞKÜ

Antalya’nın Belek ilçesinde kampa devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Takım kaptanı Cabir Coşar, kampın güzel bir ortamda geçtiğini belirterek, “Taraftarımız ikinci devrede çok farklı bir Büyükşehir Belediyespor izleyecek” dedi.

09 Ocak 2013 Çarşamba 09:47
KAPTAN KÖŞKÜ

Nurullah PALA / Furkan NEHRİ
 
Yirmi Ocak’ta başlayacak olan ikinci devre maçları öncesinde Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Antalya’da maçlara bilenmeye devam ederken, teknik taktik çalışmalara da hız verildi.
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Beledyespor, devre arasında futbol takımları tarafından en çok tercih edilen kamp merkezi Antalya’da hazırlıklarına devam ediyor. Antalya’nın Belek ilçesinde bulunan Kaya Otel’de çalışmalarına devam eden Mavi- beyazlılar, idmanların temposunu artırdı. Bir yandan hazırlık maçları oynayan diğer yandan da teknik taktik idmanları ile lige bilenen Erzurum Büyükşehir Beledilespor, kaptan Cabir Coşar, Antalaya’dan taraftara mesaj gönderdi. Başarılı orta saha oyuncusu. “Antalya kampı müthiş geçiyor. Taraftarımız ligin ikinci yarısında çok farklı bir Büyükşehir Belediyespor izleyecek. Aradaki puan farkını önemsemiyoruz, kapatıp, ligin zirvesinde kendimize yer bulacağız. Bu kampta bize iyi bir çalışma ortamı oluşturan yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
 
“İkinci Devrede Herkes Bizi Konuşacak”
 
Mavi-beyazlı takımın kaptanı Cabir Coşar, taraftara da ligin ikinci yarısında çok iş düşeceğini belirterek “İlk yarıda işini en iyi yapan taraftarımızdı. Şimdi biz onlara layık olacağız. İkinci yarıda sahada işini çok iyi yapan bir futbolcu ordusunu taraftarımız izleyecek” dedi. Takım arkadaşlarının da şu anda Belek kampında iyi niyetle çalıştıklarını belirten kaptan Cabir Coşar, kampın futbolcular açısından iyi geçtiğini söyledi. Büyükşehir Belediyespor Kaptanı Cabir Coşar, “Erzurum Büyükşehir Belediyespor futbolcuları olarak bizlere bu güzel mekanda kamp yapmamıza imkan veren tüm yöneticilerimize teşekkür ederiz. İlk yarı ligi istediğimiz gibi tamamlayamadık, ancak puan tablosuna bakmadan tüm maçlarımızı kazanacağız. Arkadan kovalamak her zaman daha avantajlıdır. Bizde bunu yapacağız. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un hedefi bellidir. Bizdi futbolcular ve hocalarımızla birlikte ligde şampiyon olmak için Antalya’da çalışıyoruz. İnanıyorum ki, ligin ikinci devresinde herkes bizden övgü ile bahsedecek. Lig sonunda son gülen biz olacağız” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 09.01.2013 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2013-01-09 10:10:11

inşallah cabir dediğin gibi olur da erzurum taraftarlarının yüzü güler