HENTBOLUN KRALI DA KRALİÇESİ DE SPOR LİSESİ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Hentbol Federasyonu tarafından desteklenen Liseli Gençler Hentbol İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.

16 Kasım 2013 Cumartesi 16:49
HENTBOLUN KRALI DA KRALİÇESİ DE SPOR LİSESİ
Yakutiye Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalar sonunda dereceye giren okullar için ödül töreni düzenlendi. Maçların ardından bayanlarda ve erkeklerde birincilik kupası Erzurum Spor Lisesi’nin oldu. Kızlarda Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi ile erkeklerde Özel Aziziye Koleji ve Nafizbey Ticaret Meslek Lisesi’ne de kupaları takdim edildi. Dereceye giren okulların kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Hentbol İl Temsilcisi Ali Erzurumluoğlu, Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Dağcılık İl Temsilcisi Erdal Emeç ile Yakutiye Spor Salonu Tesis Amiri Metin Aydoğdu verdi.

Editör

Son Güncelleme: 16.11.2013 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.