HENTBOLDA ŞAMPİYON SPOR LİSESİ

Erzurum GHSİM tarafından düzenlenen Lise Gençler Hentbol İl Birinciliği maçlarında bayanlarda ve erkeklerde Erzurum Spor Lisesi şampiyon oldu.

21 Ocak 2013 Pazartesi 10:32
HENTBOLDA ŞAMPİYON SPOR LİSESİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü(GHSİM) tarafından düzenlenen Liseli Gençler Hentbol İl Birinciliği maçları sona erdi. Yapılan şampiyonada Erzurum Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi hem bayanlarda hem de erkeklerde il şampiyonu oldu. Erkeklerde dört maçının dördünü de kazanan Erzurum Spor Lisesi şampiyon olurken, üç galibiyet alan Özel Aziziye Koleji ikinci oldu. 3 Temmuz Lisesi ise üçüncü sırda yer aldı. Bayanlarda da şampiyonluğu Erzurum Spor Lisesi kazandı. Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesi ise ikinci oldu. Derceye giren takımlara kupa verildi. Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen Erzurum’da şampiyon olan takımların, grup birinciliği müsabakalarına katılacaklarını söyledi. Kupa törenine İl Hakem Kurulu Başkanı Ömür Öztemir ile okul yöneticileri de katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 21.01.2013 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.