Dadaş altın buldu

Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Erzurumspor FK sahasında karşılaştığı Bodrum FK'yı 1-0 mağlup etti.

admin
admin
21 Ocak 2024 Pazar 11:10
Dadaş altın buldu

Trendyol 1. Ligin 19. haftasında Erzurumspor FK, konuk ettiği Bodrum FK'yı 1-0 mağlup etti.

Ev sahibine altı maç sonra galibiyeti getiren golü 90+6'da Eren Tozlu attı. Bodrum FK'da Omar Imeri, 52. dakikada kırmızı kart gördü. Erzurum FK ligde 6 maç sonra galip geldi. Bodrum FK ise ligde 5 maç sonra mağlup oldu.

Maç öncesi seremonide mavi-beyazlı takımın kaptanı Mustafa Yumlu, kariyerinin 500'üncü maçı olması nedeniyle iki takım oyuncularının koridor oluşturmasıyla sahaya çıktı. Rakip takımın oyuncuları Yumlu'ya çiçek verdi. Kulüp başkanı Ahmet Dal, teknik direktörler Okan Buruk, Burak Yılmaz ve Mehmet Özdilek hazırlanan video ile Yumlu'yu tebrik etti.

Alınan bu sonucun ardından Erzurumspor, 23 puana yükseldi. Bodrum FK ise 32 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Erzurumspor FK, Manisa FK'ye konuk olacak. Bordumspor FK ise, Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, galibiyetten ötürü çok mutlu olduğunu ifade ederek, oyuncularını tebrik etti.

Bodrum FK’nın ligin güçlü ekiplerinden biri olarak, iyi bir hocaları ve iyi de takımları olduğuna dikkat çekerek, “Maç başından sonuna kadar neredeyse pozisyon vermeden maçı tamamladık diyebilirim. 4 net gol pozisyonumuz vardı. Final paslarını yapamadığımız pozisyonlar vardı. Sonuç olarak kazanmak bizim için çok önemliydi ve kazandık çok mutluyum.” dedi.

Haftaya yine zor bir deplasmana gideceklerinin altını çizen Kutlu, “Manisa FK’nın iyi takviyeler yaptığını düşünüyorum. Vakit kaybetmeden bu maçın hazırlıklarına başlayacağız.” ifadelerini kullandı.

500. maçına çıkan takım kaptanı Mustafa Yumlu’ya özel bir parantez açan Kutlu, şunları söyledi: “Çok önemli bir karakter. Trabzon’da yetişti Trabzonspor’da büyük işler yaptı, ancak ben onu Erzurum’a, Erzurumspor’a çok yakıştırıyorum. Futbolu bıraktıktan sonra da bu şehrin, bu kulübün kapılarının ona sonsuz açık olacağını düşünüyorum. Bir kez daha kendisini kutluyorum. Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Dal’a, yönetim kuruluna göstermiş oldukları destek ve özveri için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bu galibiyetimizi Büyük Erzurumspor taraftarımıza armağan etmek istiyorum.”

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumDADAŞErzurumspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.