BUZUN SULTANLARINI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YEMEKTE AĞIRLADI

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Kadınlar Ligi'nde mücadele eden ve dün Milenyum Paten Spor'u 5-1 yenerek Türkiye şampiyonu olan Narman Spor’un sporcularını Büyükşehir Belediyesi yemekte ağırladı.

22 Mart 2015 Pazar 20:01
BUZUN SULTANLARINI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YEMEKTE AĞIRLADI
Müceldili Konağında şampiyon olan Narman Spor onuruna yemek tertip edildi. Yemekte konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan vekili Eyüp Tavlaşoğlu, “Öncelikle aramızda olmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen beyin selamını aktarıyorum sizlere. Onun bu başarı da büyük bir payı vardır. Bunu hatırlatmam gerekiyor. 2010 yılında başlayan bir rüya vardı. Erzurum'da yapılması beklenen kış oyunlarıyla ilgili dönemin yöneticileri tarafından 2011 yılında gerçekleştirildi. 2011 yılında gerçekleşen rüyanın ilk meyveleri sizlerle tattık. O gün buz hokeyi şampiyonluğu deseler kimsenin aklıma gelmezdi. Bu başarıyı siz yakaladınız ve bizlere yaşattınız. Erzurum buz hokeyinin merkezidir. Bu sizinle oldu. 2011’de başlayan sportif aktivitelerin merkezi oldu ve olmaya da devam ediyor. Biz Erzurumlular olarak misafir perverliğimizi en üst şekilde gerçekleştirdik. Son maça gelmekte zorluk yaşatan can güvenliğimiz yok diye saçma bir neden sunan kulübe sizler cevabı sahada verdiniz. Tokat gibi yüzlerinize vurdunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Afiyet olsun.”

Editör

Son Güncelleme: 22.03.2015 20:01
Anahtar Kelimeler:
ErzurumNarmanBuz Hokeyi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.