BÜYÜKŞEHİR SEZONU KURBAN VE DUALARLA AÇTI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Pazar günü Sandıklıspor’la ilk maçını yapacak. 2013-2014 futbol sezonuna kulüpte düzenlediği sade bir törenle başladı. Kurban kesiminin yer aldığı sezon açılışında mavi beyazlı camianın yeni dönemde başarılı olması için teknik heyet, futbolcular ve yönetim topluca dua etti.

30 Ağustos 2013 Cuma 13:54
BÜYÜKŞEHİR SEZONU KURBAN VE DUALARLA AÇTI
Palandöken kartalları, sezona manevi bir destekle başladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen 2013-2014 futbol sezonu açılış programında kurbanlar kesildi. Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Yavuz İncedal, Teknik Heyet ve 28 futbolcunun katıldığı sezon açılışında topluca dua edildi.
Mavi beyazlı camianın başarılı bir sezon geçirmesi için ellerini semaya açan İncedal’ın sporcuları şampiyonluk için ant içtiler. Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, tören sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, 2013-2014 futbol sezonunda her maça şampiyonluk parolasıyla çıkacaklarını bildirdi.
 

İlk maç Pazar günü
Başkan Özakalın, şöyle dedi: “2013-2014 sezonu pazar günü başlayacak. Bugün mütevazı bir açılış programı düzenledik. Manevi duygularımızı en üst seviyede tutup başarı için kenetlendik. Pazar günkü maç için hazırız. Geçmiş sezonun hemen bitimde planlı ve programlı bir çalışma oluşturduk. Teknik heyeti ardından sporcularımızı transfer ettik. İstediğimiz oyuncuların yüzde 85’ini renklerimize bağladık. İki kamp dönemi geçirdik. Pazar günü Sandıklıspor ile oynayacağımız karşılaşma için geri sayım başladı. İyi bir başlangıç yaparak takımımızı en üst seviyeye çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”
 

Taraftara çağrı
Başkan Saim Özakalın, 1 Eylül tarihinde saat 16.00’da Kazım Karabekir Stadyumu’nda yapılacak olan karşılaşmaya tüm taraftarları davet etti. Özakalın, sözlerini şöyle tamamladı: “Pazar günü Sandıklıspor ile zorlu bir doksan dakikaya çıkacağız. Maçtan üç puanla ayrılmak için yeşil sahada savaşacağız. Her maç bizim için çok önemlidir. Erzurum’daki futbol severleri, sporseverleri Kazım Karabekir Stadyumu’na davet ediyorum. Taraftarlarımızın stadı hınca hınç doldurmalarını kendilerinden hassaten rica ediyorum. Pazar günü mutlu bir sonuçla sahadan ayrılacağız. İnandık ve başaracağız.”

Editör

Son Güncelleme: 30.08.2013 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.