BB ERZURUMSPOR'A KİM NE KADAR KATKI SUNDU...

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan, Erzurum’daki işadamlarından yeteri kadar destek görememekten dert yandı.

admin
admin
01 Ekim 2016 Cumartesi 13:23
BB ERZURUMSPOR'A KİM NE KADAR KATKI SUNDU...
Düzenlediği basın toplantısında kulübe destek sunan sponsorlara teşekkür eden Demirhan, “Biz ikinci ligdeki takımların hayal bile edemeyeceği takım kurarken, ne yazık ki destek arayışlarımızdan eli boş dönüyoruz. Bu durum Erzurum’un şanına şöhretine yakışmıyor.” diyerek sitemlerini dile getirdi.
TAŞKESENLİOĞLU İLK SIRADA
Demirhan’ın paylaştığı sponsor desteklerinde ilk sırayı AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu aldı. Taşkesenlioğlu, BB Erzurumspor’a 500 bin TL destekle bulundu. Taşkesenlioğlu’nu 250 bin TL ile Burkay İnşaat Madencilik Ltd. Şti., Polat Enerji ve Bifer Enerji 100’er bin TL ile izledi. HDI Sigorta 80 Bin TL ile BB Erzurumspor’a katkı sunarken, 7 sponsor içerisindeki tek Erzurum firması olan Ergünler de 50 bin TL destekte bulundu.
KOMBİNE DESTEĞİ SUNANLAR
Kombine bilet gelirlerinde ise, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı 51 bin TL ile ilk sırada yer alırken, Fen İşleri Daire Başkanı Tuncay Atasever 33 bin 500 TL ile ikinci sırada yer aldı. Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk 26 bin 900 TL kombine bilet desteğinde bulunurken, Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Halil Özcan ile Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç da 20’şer bin TL katkıda bulundu. İşadamları Mehmet Özyapar ve Muammer Aydın 15’er bin, Vedat Aydın 12 bin 500, Gökhan Yılmaz 12 bin 500, Hayrettin Aydın 10 bin, ESKİ Genel Müdür Yardımcısı Elimdar Aydemir 8 bin, Halkbank Bölge Müdürlüğü 6 bin, Kenan Sezer 5 bin, Müfit Öğe 5 bin ve Uğur Yürekseven de 2 bin 500 lira kombine bilet katkısı sundu.    
NEREDE MANGALDA KÜL BIRAKMAYAN İŞADAMI, SİYASET VE BÜROKRATLAR?
Kulüp Başkanı Ali Demirhan’ın Erzurumspor’a katkı sunan kişi ve kuruluşların isimlerini deklare etmesinin ardından gözler Erzurum kamuoyuna çevrildi. Konuşurken mangalda kül bırakmayan, siyasetçi, bürokrat ve iş dünyasının temsilcilerinin BB Erzurumspor’a neden mesafeli durdukları merak konusu oldu. Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu 500 bin TL ile sponsorların başında gelirken, diğer siyasetçiler BB Erzurumspor’un önünden bile geçmediler. Erzurum’dan kazanan vergisini dahi Erzurum’a ödemeyen ARAS EDAŞ başta olmak üzere, Erzurum’un dev kuruluşları ERÇİMSAN ve ERGAZ neden Erzurumspor’a sahip çıkmıyor. Yine hakeza Erzurum’un ve Erzurumlu’nun sırtından para kazanan inşaat firmalarının neden Erzurumspor’a sahip çıkmadıklarıyla ilgili umarız mantıklı birer açıklamaları vardır. Bunların yanında BB Erzurumspor yönetiminin 25 kişiden oluştuğunu hatırlatıyor ve bu kişilerin bir çoğunun neden en azından kombine bilet listesinde dahi yer almadığı da kafalarda soru işareti bırakıyor.
Öte yandan BB Erzurumspor, sponsorlardan 1 milyon 280 bin, kombine bilet satışlarından ise 243 bin 560 lira gelir elde etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hani nerde diğer vekiller bakan?? 2016-10-01 17:38:46

milliyetcilikte mangalda kül bırakmayan aydemir,sağlık bakanı yiğeni milyoner olan ilıcalı nerdeler?orhan deligör neredesinn?