YAVİLİOĞLU: 30 AĞUSTOS, AZİM VE İNANÇTIR

AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin azim ve inancının bir göstergesi olduğunu söyledi.

29 Ağustos 2012 Çarşamba 17:30
YAVİLİOĞLU: 30 AĞUSTOS, AZİM VE İNANÇTIR

AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin azim ve inancının bir göstergesi olduğunu söyledi. Yavilioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, şu görüşlere yer verdi:

Tarihimiz düşman işgaline karşı birlik ve beraberlik anlayışıyla kazanılan şanlı zaferlerle doludur.  Bunlardan birisi de 30 Ağustos’tur. Bu zafer ile milletimiz, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara da örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. Bu zafer azmin, inancın, birlik ve beraberliğin kendisinden kuvvetçe çok üstün görünen güçleri yenebileceğini bir kez daha ispatlamıştır. Bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayretiyle aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”                    

Editör

Son Güncelleme: 30.08.2012 13:16
Anahtar Kelimeler:
Cengiz Yavilioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.