ULUSOY: ANKARA’DA GARDAŞINIZ OLACAĞIM

7 Haziran Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde aday adaylığı yarışı hızlanırken iktidar partisi dışında muhalefet partilerinde de hareketlilik başladı.

08 Mart 2015 Pazar 11:50
ULUSOY: ANKARA’DA GARDAŞINIZ OLACAĞIM
7 Haziran Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde aday adaylığı yarışı hızlanırken iktidar partisi dışında muhalefet partilerinde de hareketlilik başladı. 12-18 Mart tarihleri arasında aday adaylığı başvurularını kabul etmeye başlayacak olan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı bugün en genç aday adayını ağırladı. Erzurum Horasan doğumlu iktisatçı eğitimci Yunus Emre Ulusoy’un aday adaylığını açıkladığı basın toplantısında partililer yalnız bırakmadı. Yaptığı konuşmada üslubu ve özenle kullandığı cümleleri ile bir anda partililerin ilgi odağı haline gelen Ulusoy, aday gösterilmesi halinde muhalefetin en büyük kozlarından biri olacak gibi görünüyor. Parti il binasında düzenlediği basın toplantısında partililerin karşısına çıkan Ulusoy, kararlı net mesajları ile dikkatleri üzerine çekti.
Yaptığı konuşmada özellikle Erzurum halkının vekil eksikliğine vurgu yapan MHP Erzurum Milletvekili Aday Adayı Yunus Emre Ulusoy, “Siyasette en büyük kazanç milletimizin yaptığı hayır dualarıdır. Unutulmamalıdır ki milletin vekilliği asaletin tasdiki ile olur. Ben bu yola çıkarken asil olan milletimin önünde ceketimi ilikleyerek Ankara’da bizi temsil eden bir gardaşınız var hassasiyetini milletime vereceğime söz verdim. Eğer hak nasip eder ve halk takdir edip meclise gönderir ise her zaman ulaşılabilecek bir vekil olacağımı, bir büyük abide-i, bir büyük bürokrat değil, Erzurum’un öz evladı olarak ve bir Erzurumlunun kendini çekinmeden rahatça ifade edebileceği gerçek bir gardaş olduğuma Allah nasip ederse hep birlikte göreceğiz” dedi.
 
KENDİ TAKDİMİNDEN YUNUS EMRE ULUSOY KİMDİR?
1986 yılında Horasan ilçesine bağlı Azap Köyünde dünyaya geldim. Ulusoy ailesinden Ahmet Bey’in torunlarındanım. İlkokulu Horasanda okudum. Babamm memuriyeti dolayısı ile Ankara’da öğrenimime devam ettim. Önce Hasan- Âli Yücel Anadolu Öğretmen lisesini kazanarak daha sonra Balıkesir Ünv. Necatibey Eğitim Fak. Matematik öğretmenliği bölümünü kazanarak lisans eğitimime başladım. İki Eğitim sisteminin de formasyonunu alan sayılı öğretmenlerdenim. Ayrıca ikinci Üniversite olarak Anadolu Ünv. İktisat Fak. Kamu Yönetimi mezunuyum. Eğitimci ve İktisatçı olarak karşınızdayım.
2006-2007 yıllarında Balıkesir Ülkü Ocakları Eğitim Fak. Başkanlığı görevinde bulunarak Ülkü Ocakları ile birlikteliğimi devam ettirdim.
2009 yılında değişik ülkelerdeki uçak sanayisinin tanıtımı ve satışını yapmak için CNR fuarcılık tarafından organize edilen organizasyonda organizatör olarak görev yaptım.
2011 yılında Kütahya ve Merzifon da yedek subay aday adayı olarak vatani görevimi tamamladım.
2012yılından itibaren Merhum Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş Bey’in tavsiyeleri ve Bakanlar kurulu Kararı ile Türk Cumhuriyetleri ve Türkiye Cumhuriyeti arasındaki ilişkileri güçlendirme çalışmaları için kurulan ve şuan başkanlığını Vali Prof. Dr. Bahaeddin Güney’in yaptığı Avrasya Kuramlarında Sayın Valinin talepleri doğrultusunda yönetici olarak görev yapmaktayım.
2013    yılında TÜBİTAK Bilim Fuarı için Matematik Projesi hazırlayarak fuarda derece ile yerimi aldım.
Eğitimci ve İktisatçı kimliklerimden eğitimci kimliğimi ön plana çıkararak 2009 yılından itibaren sırasıyla Ankara, Erzurum, Çankırı’da Matematik Öğretmenliği ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundum. En son Ankara Tarhuncu Ahmet Paşa okulunda matematik öğretmenliği görevimden istifa ederek Erzurum’a ve Erzurumluya hizmet edebilmek için bu kutsal göreve talip oldum.


Editör

Son Güncelleme: 08.03.2015 11:53
Anahtar Kelimeler:
ErzurumMHPYunus Emre Ulusoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlknur Ulusoy alakas 2015-03-08 19:35:43

Rabbim yaar ve yardımcın olsun dualarımız ve destegımız seninle. ...

Avatar
zafer çelik 2015-03-08 14:07:55

allah yar ve yardımcın olsun rabbim yolunu açık etsin inşallah sonuna kafar başarılı olursun