ÜLKÜCÜLER, TERÖR SALDIRILARINI KINADI

Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Bingöl ve Hakkari’deki hain terör saldırılarını kınadı.

17 Eylül 2012 Pazartesi 17:43
ÜLKÜCÜLER, TERÖR SALDIRILARINI KINADI

Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdullah Kırmacı, terör saldırılarının vatan hainleri tarafından gerçekleştirildiğini bildirdi. Kırmacı, şöyle konuştu:

“Çok elim bir olayla karşı karşıyayız. Merhamet ve insanlıktan nasibini almamış, tamamen dış mihrapların maşası haline gelmiş, vatansız ve bayraksız vatan hainlerinin Bingöl Karlıova ile Hakkari’de yaptıkları kahpe saldırılar sonucu 12 yiğit kardeşimizi toprağa verdik. Hain saldırılar, yaşadığımız bu zaman sürecinde verilen tavizler sonucu gerçekleştirilmiştir. Olay artık çığırından çıkmış, kontrolsüz bir hal almıştır. Devletin ilgili birimleri bu konuya eğilmeli kesin ve kati kararlar alınmalıdır. Ülkemizin huzuru yeniden temin edilmeli ve üstüne düşeni yapmaktan hiçkimse geri durmamalıdır. Bu millet yıllardır süren bu hain saldırılarla yılmamış, kardeşlik hukukumuzu bozamamıştır ve bozmayacaktır. Onların bu çabaları yine sonuçsuz kalacak asla muvaffak olamayacaklardır. Bu milletin çapulcuya ayakçıya verebileceği bir karış toprak yoktur.”

“Artık yeter bu kan durdurulmalı” diyen Kırmacı, şöyle devam etti:

“Hainlerin sonu gelecekse Kandil’e girilmeli ve bu milletin büyüklüğü ve gücü gösterilmelidir. Her gün şehit haberleriyle uyanmak ve bu elim olaylara alıştırılmaktayız. Nereye kadar analar ağlayacaktır. Biz Türk İslam davasının neferleri olarak buradan bütün art niyetli şer odaklara sesleniyoruz, biz ne vatan toprağından vazgeçeriz ne de maneviyatımıza yapılan saldırıları unuturuz. Bir taraftan yüce İslam dinini yok etmek isteyenlere bir taraftan da eli kanlı terör örgütünü kullanarak vatan topraklarımıza göz diken ittifaklara her zaman ve her yerde karşı duracağız.”

Editör

Son Güncelleme: 17.09.2012 21:18
Anahtar Kelimeler:
Erzurum Ülkü Ocakları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.