TORTUM’DA AYDIN’A COŞKULU KARŞILAMA

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, seçim çalışmalarını Tortum, bağlı belde ve köylerde sürdürdü.

27 Şubat 2014 Perşembe 17:06
TORTUM’DA AYDIN’A COŞKULU KARŞILAMA
Sabah Tortum ilçesi girişinde çok sayıda partili tarafından karşılanan Prof. Dr. Aydın, daha sonra uzun bir araç konvoyu ile ilçe merkezine hareket etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Aydın, gittikleri tüm ilçelerde vatandaşın büyük bir teveccühü ile karşılaştıklarını belirterek, “Gittiğimiz tüm ilçelerde sesimize ses alıyoruz. Halkımız artık MHP’nin göreve getirilmesi noktasında kararını vermiştir. Gördüğümüz manzara budur. Erzurum’u ve Erzurumlu hemşehrilerimizi hak ettiği hizmetlere kavuşturmak adına halkımızın desteğini istiyoruz” diye konuştu.
MHP ilçe teşkilatını ziyaret eden Prof. Dr. Aydın, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Halkın sorunlarını dinleyen Aydın, belde ve köylerde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Editör

Son Güncelleme: 27.02.2014 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.