TEŞKİLATLARI YOK SAYAN BAŞKANLARA KÖTÜ HABER

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'ne kıldığı bayram namazı çıkışında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

15 Ekim 2013 Salı 23:22
TEŞKİLATLARI YOK SAYAN BAŞKANLARA KÖTÜ HABER
Başbakan Erdoğan, "Yerel seçimler yaklaşıyor. Bazı bakanların bazı illere belediye başkan adayı olacağı söyleniyor. Netleşen bir şey var mı?" sorusu üzerine, bunların hepsinin olağan olduğunu söyledi.
Bu ayın 26-27'sinde, 16 büyükşehir belediyesinde, belirledikleri 16 heyetin iki gün temayül yoklaması yapacağını belirten Erdoğan, şu bilgileri verdi:
"Bu yoklamanın ardından bizler üst kurulda değerlendireceğiz. Daha sonra kesin neticeye vardığımız büyükşehirleri ve ilçelerini açıklayacağız. İkinci etabı da kasım ayının ilk 10 günü içerisinde ayrı bir 14 heyet, kalan 14 büyükşehre gidecek, oralarda temayül yoklamalarını yapacaklar. Bu temayül yoklamalarına il ve ilçeler bu oylamaya yönetimleriyle kadın, gençlik kolları yönetimleriyle katılacaklar. Buradan çıkacak neticeleri üst kurula sunacaklar ve üst kurulda değerlendirmeler yapıldıktan sonra gerekirse kamuoyu açıklamalarına bu büyükşehirlerde gideceğiz ve nihai kararımızı bu arada vermiş olacağız. Bunun ardından da süratle kalan 51 vilayeti, il ve ilçeleriyle oralarda da temayül yoklamalarını yapıp, nihai kararları verip, adımlarımızı atacağız."

Editör

Son Güncelleme: 15.10.2013 23:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.