SEVÜKTEKİN’DEN KURTULUŞ MESAJI

Ak Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, 12 Mart Erzurum'un Düşman İşgalinden kurtuluşu dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

11 Mart 2015 Çarşamba 15:31
SEVÜKTEKİN’DEN KURTULUŞ MESAJI
“Doğunun sınır taşı” olarak anılma şerefine erişen Erzurum, bu zorlu mücadele yıllarında üzerine düşeni fazlası ile yapmış, nice kahramanlıklar sergileyen askerimize, bugün artık ülke tarihimizde silinmez bir yere sahip olan “Nene Hatun” gibi efsaneleşmiş isimler de katılmış; Anadolu’nun sadece erinin değil, kadının da özgürlük ve vatan uğruna nasıl bir mücadele sergileyebileceğini de gözler önüne sermişlerdir. Dadaşlar Diyarı Erzurum, Millî Mücadelede üzerine düşeni yapmış, Dadaşlar sadece Erzurum’ un müdafaasında değil, Millî Mücadelenin her cephesinde kahramanca savaşmışlardır. Zor şartlar ve ağır kayıplara rağmen Erzurum’u düşmanın işgalinden kurtarmak için canlarını, mallarını ve ailelerini feda eden kahraman askerlerimize, şehitlerimize ve gazilerimize şükran ve minnetlerimizi sunuyor, onları dualarımızda anıyoruz. İşte böyle zorlu şartlar altında tekrar hürriyetine kavuşturulan Erzurum’u daha da ilerilere götürmek, kalkınma zeminini oluşturmak ve bunu sürdürmek esas vazifelerimiz arasındadır.
İktidarımız ile her alanda daha da ileri noktalara gelmesi için sayısız yatırım ve çalışmanın yapıldığı Erzurum’un ve Erzurumlunun her hizmetin en iyisine layık olduğu kanaatindeyiz. Kış oyunlarına başarı ile ev sahipliği yapmış, bugün artık bir “Eğitim, Sağlık ve Kış Turizmi” merkezi olma yönünde emin adımlarla ilerleyen Erzurum, kısa zamanda “Marka Şehirler” arasında yer alacaktır. Tüm hemşerilerimin bu anlamlı gününü kutluyor, Cenab-ı Hakk’ tan bizlere bir daha böyle acılı ve zor günleri yaşatmamasını niyaz ediyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 11.03.2015 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.