ŞENKAYA'DAN REKOR BAŞVURU

Erzurum CHP İl Başkanı ve yönetimi, Şenkaya ilçesindeki aday adaylarını ziyaret etti.

24 Ağustos 2013 Cumartesi 12:59
ŞENKAYA'DAN REKOR BAŞVURU
Erzurum’un Şenkaya İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yerel seçimler öncesi aday bolluğu yaşanıyor. Şenkaya ilçesinde, CHP'den belediye başkan aday adaylığı için şimdiye kadar 7 aday adayının başvuru yaptığı belirtilirken, bu sayının daha da artacağı tahmin ediliyor. Şenkaya ilçede yerel seçimler yaklaşırken aday adayları da başvurularını hızlandırdı. Aday adaylığı için başvuru süresinin 2 Eylül'de dolacağı belirtilirken bir çok partilinin ilçede belediye meclis üyeliği ve Belediye Başkanı aday adaylarının dosya teslim etmesi bekleniyor.

Erzurum il başkanı ve yönetiminin adeta çıkartma yaptığı Şenkaya ilçesinde partililer ve aday adayları ile bir araya gelen İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, Şenkaya’da oldukça iddialı oldukları belirtti. Kızıloğlu, “Şenkaya ilçesinin artık Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışına geçmesinin zamanının geldi ve aday ve adayları belediyecilik konusunda hepsinin ayrı ayrı çok değerli projelerinin var.” şeklinde konuştu.

Şenkaya İlçe Başkanı Hasan Tekin, bu güne kadar belediye başkanlığı aday adaylığı için kendilerine Gülşen Erdoğdu ,Yaşettin Kışlak, Cemal Yağız, Harun Reşat Aytaş, Nusret Bozkurt ve şu an mevcut Paşalı Beldesi Belediye Başkanı Cemal Alkan’ın müracaat ettiğini ve yine belediye meclis üyeliği için de başvuruların devam ettiğini belirterek 7 aday adayının dosya teslim ettiğini, bu sayının daha da artmasını beklediklerini belirtti. CHP'de aday adaylığı başvuruları 2 Eylül'de sona erecek.

Editör

Son Güncelleme: 24.08.2013 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zafer tekin 2013-09-14 23:39:26

nusret bozkurtla yol
a devam.