SEKMEN’DEN TYB ERZURUM ŞUBESİ’NE ZİYARET

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, STK ziyaretlerine devam etti.

17 Aralık 2013 Salı 11:01
SEKMEN’DEN TYB ERZURUM ŞUBESİ’NE ZİYARET
Kadın Kolları İl Başkanı Hilal Demir ve diğer yöneticilerle birlikte Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi’ni ziyaret eden Sekmen’i Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. 

Oldukça samimi geçen bir ortamda yönetim ve diğer üyelerle tek tek tanışan Sekmen’i Şube Başkanı M.Hanefi İspirli tanıttıktan sonra adaylığının hayırlı olması dileğinde bulunarak TYB Erzurum Şubesi olarak belediyelerden özellikle de Büyükşehir Belediye’sinden destek beklediklerini ve projelerinin hayata geçmesi için bunun elzem olduğunu vurguladı.

Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Erzurum’un tarihi, kültürü, sanatı ile bir merkez olduğunu; bazı büyükşehirlerde olmayan bir çok şansı barındırdığını ve bunları harekete geçirmek için projelerinin olduğunu söyledi.

TYB Erzurum Şubesi’nin yürüttüğü faaliyetleri öğrendiğinde çok mutlu olduğunu söyleyen Sekmen şöyle devam etti; “Erzurum, üniversiteleri, eğitim ordusu, yazarları, sporcuları ve sanata gönül vermiş isimleri ile Türkiye’de marka bir şehir olmayı hak etmektedir. Eğer belediye başkanlığı bize nasip olursa bir çok alanda olduğu gibi sizin dile getirdiğiniz konularda da; özellikle kurumsal bakış açımızı bu alanda etkin ve yetkin isimleri göreve getirerek projelerimizi hayata geçireceğiz. Görev yaptığım gerek belediye başkanlıkları gerekse milletvekilliğim döneminde yaptıklarımız herkesin malumudur. Artık bu gücümüzü Erzurum ve Erzurumlular için kullanacağız” dedi.

M.Hanefi İspirli bu konuşmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; seçimden sonra projeler ile Büyükşehir’in kapısını aşındıracaklarını, kendilerine verilecek desteğin Erzurum kültür, sanat ve edebiyatına katkı olacağını dile getirdi.

Editör

Son Güncelleme: 17.12.2013 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.