SEKMEN KARAÇOBAN’DA…

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı seçim çalışmalarını bugün de Karaçoban ilçesi, bağlı belde ve köylerde sürdürdü.

06 Mart 2014 Perşembe 16:22
SEKMEN KARAÇOBAN’DA…
Dün Hınıs ve köylerinde seçim çalışmalarında bulunan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, uzun bir araç konvoyu ile bugün sabah saatlerinde Karaçoban İlçesine geçti. İlçe girişinde çok sayıda partili tarafından karşılanan Sekmen’e ilgi oldukça yoğun oldu.
Yaklaşık 200 civarındaki araç konvoyu ile ilçe merkezine gelen Sekmen, ilçe merkezindeki esnafı tek tek ziyaret etti.
Karaçoban Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sekmen, Karaçobanlılara gösterdiklerini yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Sekmen konuşmasında projelerini anlattı, 30 Mart seçimlerinde destek istedi. İlçe ve köylerde hamam, spor kompleksi, kütüphane, bilgi evi, meslek edindirme kursları yapacaklarını dile getiren Sekmen, köylerde içme suyu, kanalizasyon ve yol konusunda gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlayacaklarını söyledi.
Daha sonra Kopal beldesine geçen Sekmen, burada da halka hitap etti. Sekmen, “Kopal beldesi sıkıntıları had safhada. Her taraf balçık içerisinde. İnşallah buraları gerekirse parke ve asfalt dökerek modern bir görünüme kavuşturacağız. Tapi ve kadastro konusunda yaşanan problemleri biliyoruz ve bu sorunları gidereceğiz” dedi.
Sekmen daha sonra Karaçoban Belediye Başkanı Sedat Gümüş, İlçe Başkanı Cevdet Ersoy, belediye meclis üyeleri ile birlikte esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Editör

Son Güncelleme: 06.03.2014 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.