SEKMEN, ERZURUM’DA UMDUĞUNU BULAMAYACAK

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen’i eleştirdi. Zekai Kaya, “Birbirinden afaki projelerle şehrin yönetimine talip olan Mehmet Sekmen, Erzurum’da umduğunu bulamayacak” dedi.

05 Şubat 2014 Çarşamba 10:44
SEKMEN, ERZURUM’DA UMDUĞUNU BULAMAYACAK
Mehmet Sekmen’in İstanbul Kartal’da belediye başkanlığı yaptığı dönemin çok iyi irdelenmesi ve analiz edilmesi gerektiğini vurgulayan MHP İl Başkanı Zekai Kaya, “Kartal Belediyesi’nde kendisinin döneminde yaşanan olayları kimse unutmuş değil. Dava dosyalarına bile konu olmuş bir takım iddiaların muhatabı olan Mehmet Sekmen, arkasında bıraktıklarına bakmadan Erzurum’un önünde ufuklar çizmeye çalışıyor. Bu şehrin insanı ne cahildir, ne de birbirinden uçuk projelere inanacak kadar saftır” diye konuştu.

30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Mehmet Sekmen başta olmak üzere AK Parti’nin diğer tüm adaylarına gereken cevabın seçmen tarafından verileceğini vurgulayan MHP İl Başkanı Zekai Kaya, “Erzurum halkı, bu kez MHP kadrolarına yetki verecek ve Erzurum’u hizmetsizlikten, bakımsızlıktan, çaresizlik ve sahipsizlikten kurtaracaktır” şeklinde konuştu.

ADAYLARIMIZ ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAK

Öte yandan MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, devam eden seçim çalışmaları kapsamında halktan çok büyük bir ilgi ve teveccüh gördüklerini belirterek, “Adaylarımız çalmadık kapı bırakmıyor, esnafı, tüccarı, işçiyi, memuru, çiftçiyi, sokaktaki vatandaşı dinliyor, beklentilerine kulak veriyor. 30 Mart hem Türkiye, hem de Erzurum için bir dönüm noktası olacaktır. Halkımız da, adaylarımız da bunun bilinci içerisindedir” dedi.

Bu arada 30 Mart’taki seçimlerde görev alacak meclis üyelerinin belirlenmesiyle ilgili sürecin de devam ettiğini vurgulayan İl Başkanı Kaya, “Meclis üyelerimizi belirlerken, yetenekli ve liyakatli isimlerin işbaşına gelmelerine özen gösteriyoruz. Seçimlerden sonra görev alacak kadrolar, bu şehre hizmet verebilmek için kendi içlerinde bile birbirleriyle yarışacaklar” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 05.02.2014 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cadillac 2014-02-05 11:31:59

çok güzel şimdi kapı kapı dolaşıyorlar da kazanırlarsa o zaman dolaşacaklar mı ? önce siz şu palandöken belediye başkan adayı hakkınad konuşuh bence. millet üstüne gülüyor arkadaşım. akp den milletvekiliğine soyunan yakutiye adayınız özkılıç ağza geldeki hakaretler yaptı partiye ne olduda şimdi milliyetçi ve ülkücü kimilğine büründü evet siz milleti cahil mi sanıyorsunuz ? öyle keseden konuşmak güzel mhp palandökende ve yakutiyede umudğunu bulamayacak ama büyükşehirde oyum kamil beye. kesinlikel palandökernde verecek olan arkadaşlarıma da söylüyorum palandöken adayınız 10 üzerinden -0- .