PKK’LI TERÖRİSTLER İDAM EDİLSİN

Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanı Erhan Ükelge, "Eli kanlı terör örgütü, İslami, ahlaki ve vicdani hiçbir hassasiyet taşımamaktadır. PKK’lı teröristlerin idam edilmesini istiyoruz" dedi.

22 Eylül 2012 Cumartesi 11:26
PKK’LI TERÖRİSTLER İDAM EDİLSİN

Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanı Erhan Ükelge, eli kanlı terör örgütünün İslami, ahlaki ve vicdani hiçbir hassasiyet taşımadığını belirterek, PKK’lı teröristlerin idam edilmesi gerektiğini bildirdi. Ükelge, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye gündeminin terörden bir türlü başını kaldıramadığını ifade etti. Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanı Erhan Ükelge, medyanın artık hava raporu verir gibi günlük şehit sayısını açıkladığını belirtti. 28 yıldır ülkenin derin bir terör belasıyla karşı karşıya geldiğini vurgulayan Ükelge, şöyle konuştu:

“Eli kanlı terör örgütü, İslami, ahlaki ve vicdani hiçbir hassasiyet taşımamaktadır. Bilmem kaç devletin arka çıktığı kanlı örgüt eylemlerini severek ve isteyerek yapmaya devam etmektedir. Alperen gençliği olarak, teröristlerle kucaklaşan devlete ve millete meydan okuyup hukuku hiçe sayan sözde vekillerin dokunulmazlıkları kaldırılmalıdır. Askerimizi, polisimizi, sivil halkımızı acımasızca katleden emperyalist güçlerin Türkiye’deki taşeron vazifesini icra eden bu insanlık düşmanı PKK’lı teröristlerin idam edilmesini istiyoruz.Yasalarımızın ve kanunlarımızın artık caydırıcılık taşımasını istiyoruz. Güzel ülkemiz üzerinde yaşanan tüm hain saldırıları ve her türlü terörü lanetliyoruz.”

 

“Hiçbir hakaret cevapsız kalmayacaktır”

Hazreti  Muhammed’e (S.A.V) hakaret içeren filme de tepki gösteren Ükelge, sözlerine şöyle devam etti:

“Peygamberimize karşı yapılan bu çirkin saldırılar kabul edilemez bir durumdur. Bu olay İslam’a karşı sistemli bir şekilde yürütülen karalama kampanyalarıdır. Hangi ülke ve kim tarafından yapılırsa yapılsın, düşünce ve ifade özgürlüğüne bağlanması haksız ve adice bir tutum, kabul edilemez bir durumdur. Barış ve kardeşliği ön planda tutan, rahmet Peygamberi Hazreti Muhammed (S.A.V) Efendimizi ve İslamiyeti şiddet yanlısı göstermeye çalışmak hem dinimize hem de tüm Müslümanlara hakarettir. ABD’deki bu İslam karşıtı hakaret, binlerce Müslüman’ı sokaklara dökmüştür. Buda göstermektedir ki İslam’a ve Hz. Muhammed’e (S.A.V)  yöneltilen hiçbir hakaret cevapsız kalmayacaktır. Filmi yapanları ve yapılmasına izin verenleri bir an önce bu hatalarını görüp önlemini almaya, ABD’yi de tüm Müslümanlardan özür dilemeye çağırıyoruz.”

Editör

Son Güncelleme: 25.09.2012 12:41
Anahtar Kelimeler:
Alperen Ocakları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.