PALANDÖKEN BELEDİYESİNİN, YATIRIMLARI ERZURUM İÇİN BÜYÜK KAZANIM

AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Sportif, Sosyal ve kültürel açıdan yaşanır ve güçlü bir Erzurum için, Palandöken Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür ve Spor Kompleksi yatırımlarının Palandöken ve Erzurum adına büyük kazanım olduğunu söyledi.

27 Ağustos 2013 Salı 15:16
PALANDÖKEN BELEDİYESİNİN, YATIRIMLARI ERZURUM İÇİN BÜYÜK KAZANIM
Palandöken Kültür ve Spor Kompleksi çalışmalarda sona gelindi. Erzurum’a ve Palandökene hitap edecek, bölgede önemli kültürel ve sportif faaliyetlerin yapılacağı Kültür ve Spor Kompleksini gezen AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, incelemelerde bulundu. Kültür ve Spor Kompleksi hakkında bilgi veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, " Erzurum’un gelişimine yön veren Palandöken Belediyesinin, kültürel ve sportif anlamda geleceğe taşıyacak çok önemli bir eseri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

BAŞKAN BULUTLAR, BİLGİ VERDİ

4 bin metrekare kapalı, 9 bin metrekare açık toplam 13 bin metrekare alandan oluşan Palandöken Kültür ve Spor Kompleksinin bölümlerini tek tek gezen Ak Parti Milletvekili Aksak, Kültür ve Spor Kompleksine hayran kaldı. Başkan Bulutlar, kültür merkezinin içerisinde 400 kişilik konferans salonu ve çok amaçlı salon, düğün salonu, sergi salonu, kütüphane, 12 adet kurs ve meslek edindirme salonu, sinema salonu ve kafeteryası olan Kültür Merkezimizin yanı sıra 500 kişilik kapalı spor salonu ile her ayrıntıyı göz önüne alarak, titiz ve özverili bir işçilik ve son teknolojik ürünler kullanarak yapımının tamamladık " dedi. Bulutlar," Kültür ve Spor Kompleksinin hemen önü de bulunan alanda belediye olarak bir ilk yaparak kamulaştırma yaptık. Bu kamulaştırma ya sadece 1.5 milyon lira ödedik Kamulaştırdığımız alanı rekreasyon alanı olarak değerlendiriyoruz. Bu alana futbol sahası, voleybol, tenis, kamelya, çocuk oyun alanları, süs havuzu gibi birçok aktiviteni yapılacağı alan yapımını başladık. Tesislere ise Ciddi bir mali yükün altına büyük bir cesaretle girerek bugün Erzurum’umuza ve Palandöken ilçemize eşi benzeri olmayan güzel bir hizmeti daha kazandırma başarısı gösterdik. Halkımızdan aldığımız desteği ve güveni onlara böylesine güzel hizmetlerle geri veriyoruz. Yaptığımız hizmetlerimizin en büyük destekçileri olan ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan halkımıza, il başkanıma, teşkilatıma ve milletvekillerime teşekkür ediyorum" dedi.

MİLLETVEKİLİ AKSAK, BU YATIRIM ERZURUM İÇİN BÜYÜK KAZANIM

Palandöken İlçesi Erzurum’un en hızlı kalkınan, en modern örneklerle gelişen ilçesi konumunda olduğunu söyleyen AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak,"Sosyal ve kültürel açıdan yaşanır ve güçlü bir Erzurum için, yapılan kültür ve sportif yatırımları şehrimiz adına büyük kazanım" dedi. Aksak, Palandöken Kültür ve Spor Kompleksi bu açıdan şehrimizin önemli bir ihtiyacını giderecek, kültürel dokunun yeniden canlanmasını sağlayacak çok etkin bir merkez olacak. Köklü bir kültüre sahip medeniyetimizin gelecek kuşaklara aktarılacağı bu kültür merkezi şüphesiz Palandökeni ve Erzurum’u kültür başkenti yapacak. Fonksiyonel olarak inşa edilen bu merkezde gerekli bütün ayrıntıların düşünülmesinden son derece mutlu oldum. Eğitim, Kültür, sportif ve yeşil alan yatırımları ile dikkat çeken Başkan Bulutları kutluyor, çalışmalarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 27.08.2013 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.