ÖZTÜRK, HAYVANCILIK ORGANİZE BÖLGESİNİ SORDU

MHP Erzurum Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Oktay Öztürk, Erzurum’da kurulması planlanan hayvancılık organize bölgesinin akıbeti ile ilgili olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker tarafından yazılı olarak cevaplandırılmak üzere soru önergesi verdi.

23 Kasım 2011 Çarşamba 14:12
ÖZTÜRK, HAYVANCILIK ORGANİZE BÖLGESİNİ SORDU
MHP Milletvekili Öztürk, TBMM Başkanlığına verdiği önergede 12.04.2000 tarih ve 4562 sayılı organize sanayi bölgeleri kurulması kanunu ile Türkiye’nin bazı illerine hayvancılık organize bölgesinin kurulması kararlaştırıldığını belirterek, “Bu karar doğrultusunda başta Diyarbakır olmak üzere bazı illerimizde hayvancılık organize bölgesi kurulması için karar alınmış, bir çok ilimizde de bu bölgeler açılış aşamasına gelmiştir. Erzurum ilimizde hayvancılık organize bölgesi kurulması düşünülmekte midir?
Bakanlığımız Erzurum teşkilatlarını böyle bir hazırlık çalışması program önerisi yada taslak projesi var mıdır? Bakanlık makamının ilgili bürokratik makamlara böyle bir çalışma başlatılmasına ilişkin talimatı olmuş mudur?” diye sordu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.