ORHAN, GENÇ İŞADAMLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MÜSİAD Erzurum Şubesi Gençlik Kurulu (GENÇ MÜSİAD), AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan ile ‘dost meclisi’nde bir araya geldi. Başkan adayı Orhan, samimi ortam da geçen görüşmede genç iş adamlarının sorunlarını da dinledi.

28 Şubat 2014 Cuma 16:10
ORHAN, GENÇ İŞADAMLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ
Genç MÜSİAD Başkanı Emrah Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, beraberindeki bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte MÜSİAD Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti. Burada, Genç MÜSİAD yönetim kurulu ve üyeleri ile kahvaltı yapıp sohbet eden Başkan Adayı Orhan, gençlerin fikirlerine önem verdiğini bu nedenle de Aziziye’nin ve Erzurum’un gelişip kalkınması için el birliği yaparak hep birlikte hareket etmek istediklerini söyledi. Gençlerin görüşlerine önem verdiğini de vurgulayan Orhan, bu nedenle de seçildiği takdirde Aziziye Belediyesi bünyesinde bir de ‘gençlik meclisi’ kuracağını bildirdi.
Kendisinin de Genç MÜSİAD‘ın eski bir yönetim kurulu üyesi olduğunu hatırlatan Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye’nin Erzurum’a girişinde olduğu için görünüm olarak da gelişip güzel bir çevre düzenlemesinin yapılacağını ifade etti. Aziziye’nin termal kaplıcalar nedeniyle bir turistik merkezi haline getirilebileceğine de dikkat çeken Orhan, mevcut kaplıcalardaki sıkıntıları bildiklerini ve burayla ilgili halkında görüşlerini aldıklarını vurguladı.
Genç MÜSİAD Başkanı Emrah Öztürk ise, daha önce Genç MÜSİAD yönetiminde görev almış birisinin bugün belediye başkan adayı olmasından büyük gurur duyduklarını söyledi.
Başkan Öztürk, bu durumun mevcut genç yönetim kurulundaki arkadaşlarına da bir örnek teşkil etmesi gerektiğine dikkat çekerek, Genç MÜSİAD’dan iki yönetim kurulu üyesinin de Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Aziziye ilçesinden belediye meclis üyesi adayı olduğunu hatırlattı. Gençlerin artık gerek iş dünyasında gerekse siyasette etkin görev almalarından büyük bir onur duyduklarının altını çizen Öztürk, Orhan’a seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, göreve geldikten sonra da birlikte hareket edip şehrin ekonomik ve fiziki yönden gelişmesi için üretecekleri projelerle birlikte çalışmaya hazır olduklarını anlattı. Öztürk daha sonra da Orhan’a ziyaretin anısına hediye takdim etti.

Editör

Son Güncelleme: 28.02.2014 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memleket 2014-03-01 13:28:30

genç iş adamımı yoksa babasının parasına güvenenler mi ?