OKTAY ÖZTÜRK, GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

MHP Erzurum Milletvekili ve Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi Oktay Öztürk, partisinin genel başkan yardımcılığına yükseldi.

15 Kasım 2012 Perşembe 18:15
 OKTAY ÖZTÜRK, GENEL BAŞKAN YARDIMCISI
Cengiz DURULAR'ın haberi…

Başkent’te yine Erzurum rüzgarı esti. MHP’nin 10. Olağan Büyük Kurultayı’nda 5 yeni isme Merkez Yönetim Kurulu’nda yer veren MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Erzurum teşkilatına olan ilgisini bir kez daha gösterdi. Bahçeli, MHP’nin en önemli karar organı olan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin de oluruyla Erzurum Milletvekili ve Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi Oktay Öztürk’ü Genel Başkan Yardımcılığı’na önerdi. MYK üyelerininden de büyük destek alan Öztürk, uzun yıllar hizmet ettiği partisinin Genel Başkan Yardımcılığı’na yükseldi. Vekil Öztürk’ün mevki değişikliği Erzurum İl Teşkilatı’nda büyük bir sevinçle karşılandı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, kendisini bu göreve layık gören MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve dava arkadaşlarına teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 16.11.2012 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.