MİLLETVEKİLİ YAVİLİOĞLU AŞKALE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Ramazan ayını Erzurum’da geçiren Erzurum Ak Parti Milletvekili ve Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, ilçe gezileri kapsamında Aşkale İlçesini ziyaret ederek yetkililerle görüştü.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 17:04
MİLLETVEKİLİ YAVİLİOĞLU AŞKALE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU
Aşkale İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçe sorunları ile ilgili İlçe Başkanı Musa Akçay ve Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış’tan bilgi alan Yavilioğlu; daha sonra Aşkale ilçesine bağlı Çiftlik, Yeniköy mahallesi ve Akören Köylerine geçerek vatandaşlarla sohbet edip sorunları dinledi. Çiftlik Akören arası yapılan stabilize yol çalışmasını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan ve ülke insanının her türlü hizmeti fazlası ile hak ettiğini ifade eden Yavilioğlu, ” İktidarımız halkımıza hizmet için vardır. Hamaseten yapılan siyaset anlayışından uzak hizmete dayalı herkesi kucaklayan bir anlayış içerisindeyiz ve öyle de kalmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ramazan ayının manevi ikliminin yaşandığı bu ayda İslam inancının herkesi kucakladığına dikkat çeken Yavilioğlu, ”İnancımız birlik ve beraberliğimizin harcıdır. Artık bu ülke insanı Ak Parti İktidarı döneminde yapılanların farkındadır. Ülkeyi germek, insanımızı ayrıştırmak isteyenlerin bu ülke insanının bizlere vermiş olduğu desteği bir kez daha görmüştür. Son 10 yıllık iktidarımızda başta ekonomi olmak üzere; ulaşım, sağlık ve diğer sektörlerde yapılanları halkımız gördü ve 2023 yılı ile hedeflediğimiz dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına gireceğimizi de görecektir. Bu halkın iktidarında ve hakkı tesis eden bir anlayışla oldu.”dedi.

Çiftlik, Yeniköy Mahallesi ve Akören Köylerinde köy halkı ile bir araya gelen Yavilioğlu sorunları dinledi. Gezi olayları halkı kutuplaştırmaya çalışanların bir oyunu olduğunu, bu oyunun arkasında sermaye gruplarının bulunduğunu söyleyen Yavilioğlu, ” Birileri bölgede ekonomisi büyük, bölgeye hâkim bir ülke istemiyor. Bu bölge artık huzur istiyor.Geçmişte kardeşliği tesis etmiş, beraberce yaşamış ve bundan sonra da yaşama arzusu içerisinde olan bu insanların birlikteliğini Ak Parti İktidarı tesis etmek için mücadele etmiştir. İşte birilerinin rahatsızlığı da bunu içindir.”dedi. Aşkale İlçe ziyaretine Ak Parti Aşkale İlçe Koordinatörü Fatih İpek, İl Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Saka ve partililer katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 24.07.2013 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.