MİLLETVEKİLİ ÇIĞLIK, KADINLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Ramazan programına katılan Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, kadınların sorunlarını dinledi.

17 Ağustos 2012 Cuma 12:09
MİLLETVEKİLİ ÇIĞLIK, KADINLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Programa, AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ülkü Nur Zengin, AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, AK Parti Erzurum Kadın Kolları üyeleri Semiha Yeşildağ, Melek Ateş, Aynur Gülmez ve Aslı Demir katıldı.
Güzide Bakım Merkezini ziyaret eden Çığlık ve beraberindekiler, burada barınan yaşlı ve kimsesizlerle ilgili bilgiler aldı. Çığlık, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın önemine değinerek, Ramazan ayında birlik ve beraberliğe önem verilerek, bu gibi kurumların ziyaret edilmesi gerektiğini ifade etti.
Daha sonra Yenişehir Kız Kuran Kursunu ziyaret eden Çığlık, burada eğitim alan kursiyerlerle bir süre sohbet etti. Ziyaretin ardından ev toplantısına katılan Çığlık, kadınların sorunlarını dinledi.
Çığlık, Yakutiye ilçesinde yapılan ev toplantısında yaptığı konuşmada, kadınların sorunlarının aşılması noktasında hükümet olarak önemli çalışmalara imza attıklarını ifade etti.
Ramazan ayında her kesimden vatandaşın sorunlarını dinleme fırsatı bulduklarını belirten Çığlık, soruların takipçisi olacaklarını söyledi.
Ev sahibi Müjgan Kotan da ev toplantısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kadınların sorunlarının gündeme gelmesinin önemine değindi.
AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir ise, ramazan dolayısıyla çeşitli programlar düzenlediklerini anımsattı.
Demir, özellikle yardıma muhtaç aileler için çalışmalar yaptıklarını belirterek, ev toplantılarıyla sorunları etkin bir şekilde dinleyip, çözüm üretme şansı yakaladıklarını ifade etti.
Yoğun içerikli bir Ramazan ayı geçirdiklerini belirten Demir, '' AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Fazilet Çığlık, programlarımızda bizleri yalnız bırakmadı. Amacımız kadınların sorunlarını daha çok gündeme getirerek, çözüm üretmek. Hükümetimiz bu konuda önemli çalışmalara imza attı, bizlerde sahada bu çalışmaları paylaşma fırsatı buluyoruz'' dedi.

Editör

Son Güncelleme: 17.08.2012 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.