MİLLETVEKİLİ AYDIN, NEW CITY’Yİ MECLİSE TAŞIDI

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın, Meclis’te yapmış olduğu konuşmada New City konusunu dile getirdi.

admin
admin
16 Şubat 2016 Salı 00:09
MİLLETVEKİLİ AYDIN, NEW CITY’Yİ MECLİSE TAŞIDI
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın, Meclis’te yapmış olduğu konuşmada New City konusunu dile getirdi. MHP Erzurum Milletvekili Aydın, “Başbakan sorunu çözeceğini söz vermişti. Takipçisi olunmasını istiyorum”dedi.
TBMM’de konuşan Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın, New City sorununun takibi için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’a bilgi vererek, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun genel seçimler yapılmadan Erzurum’da düzenlediği miting öncesi sorunun çözümü için söz verdiğini hatırlatıp şunları söyledi:
“Türkiye’nin birçok ilinde olduğunu gibi maalesef Erzurum’da da Büyükşehir Belediyelerinin en basit ifadeyle mevzuatı uygulama ihmalleri sonucu toplu konut faciaları yaşanmaktadır. New City adı altında 2010’lu yıllarda başlatılan bir toplu konut ve dönüşüm projesi maalesef yarıda durdurularak, özellikle İmar İskan Evleri’nden boşaltılan fakir fukara insanlar mağdur edildi. Bu insanlar meclis yollarında gidip geliyorlar. En son Başbakanımız miting öncesi bir söz vermiş. Demiş ki ‘sizin sorunuzu halledeceğim. Ben belediye başkanına gerekli direktifleri verip bunun halledilmesi için çalışmalarını isteyeceğim. Bunun takipçisi olmanız açısından, bu mesajın iletilmesi konusunda yardımlarınızı istiyorum. Teşekkür ederim.” Dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise, “Sayın Aydın’ın toplu konutla ilgili sorununu ben not aldım. Bunu ilgili arkadaşlarıma aktaracağım” yanıtını verdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.