MİLLETVEKİLİ ADAYI AYDEMİR’DEN ETSO’YA ZİYARET

Seçim çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) ziyaret etti.

19 Mayıs 2015 Salı 00:22
MİLLETVEKİLİ ADAYI AYDEMİR’DEN ETSO’YA ZİYARET
Seçim çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) ziyaret etti. 

ETSO’da ilk olarak, oda bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi’ni (ABİGEM) ziyaret eden AK Parti adayı Aydemir, burada Koordinatör Prof. Dr. Osman Demirdöğen’le görüştü. Ziyaretinde, Erzurumla ilgili projelerinden söz eden İbrahim Aydemir, tarıma dayalı sanayinin geliştirilmesi ve “Organize Hayvancılık Bölgesi” kurulması konusunda gereken çalışmaları yapacağını belirtti. Erzurum’un potansiyellerini ortaya çıkarmak ve projelendirmek için ABİGEM gibi kurumlarla yakın işbirliği içerisinde olacağını ifade eden Aydemir, kentin kalkınma için yeterli potansiyele sahip olduğunu söyledi. ABİGEM A.Ş. Koordinatörü Prof. Dr. Osman Demirdöğen de, Erzurum’un sorunlarıyla yakından ilgilenen, gereken altyapı hizmetlerinin sağlanması ve kamu imkanlarının getirilmesinde yardımcı olacak siyasilerin şehrin ufkunu açacağını belirterek, ziyaretinden dolayı İbrahim Aydemir’e teşekkür etti ve başarı diledi.

ABİGEM’in ardından ETSO Genel Sekreteri Av. Harun Delibaş’ı da ziyaret eden Aydemir, oda çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Kamu kurumu niteliğindeki tüzel kişilik olan ETSO’nun, şehrin problemlerinin belirlenmesinde ve çözümünde rehber bir kuruluş olduğunu ve çok önemli bir misyon yüklendiğini kaydeden Aydemir, “Erzurum için mesai harcayan ve taşın altına elini sokan herkese minnet duyuyoruz. Bu anlamda, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Lütfü Yücelik ve ekibine de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Aydemir daha sonra ETSO’da birimleri gezerek çalışanlarla ayaküstü sohbet etti. Aydemir’e ETSO’daki ziyaretinde, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Sedat Özaras, Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın ve partililer eşlik etti. 

Editör

Son Güncelleme: 19.05.2015 00:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.