MHP'Lİ ÖZTÜRK’TEN SORU ÖNERGESİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, TBMM’ye soru önergesi verdi.

29 Mart 2013 Cuma 16:00
MHP'Lİ ÖZTÜRK’TEN SORU ÖNERGESİ
Öztürk, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını talep ettiği soru önergesinde, “Erzurum İli Horasan İlçesi Muratbağı Köyü ve civar köylerde hayvancılık kooperatifi olarak Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca satışı yapılan büyükbaş hayvanların tamamının öldüğü, aynı yörede diğer kooperatiflerde de ölüm olaylarının yaşandığı bir gerçektir. Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olarak mağduriyetlerin giderilmesi için herhangi bir çalışmanız var mı? Ölümle sonuçlanan hayvanlarla ilgili, satışı yapılmadan önce bu hayvanların yörede hüküm süren iklim şartlarına uygunlukları araştırılmış mıdır?” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 29.03.2013 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mikdat 2013-03-29 16:29:44

sayın milletvekilimiz, hayvanları yüksek fiyatlar ile bizler borçlandırarak aldık. şimdi sigortasını karşılayacak güçte değiliz, hayvanlarımız öldü. bir veterinerin gelip bakması en aşağı 150. 200 tl. bakanlıkta bunların öldüğünü biliyor bu yılkı senede kendimize bakamadığımız gibi, satılmayan ve borçlandığımız hayvanlar hastalık ve açlıktan öldüler.yazın iklim müsait değil kışın barınak müsaitdeğil,. inanin mahvolduk.