MHP'Lİ KAYA İLE VATANDAŞLARIN İLGİNÇ DİYALOGLARI

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Zekai Kaya’nın iftar sonrası vatandaşla buluşmasında ilginç diyaloglar yaşanıyor

18 Temmuz 2013 Perşembe 15:02
MHP'Lİ KAYA İLE VATANDAŞLARIN İLGİNÇ DİYALOGLARI
Seçimlere 7 aylık bir süre kaldığı şu günlerde Erzurum’da da muhalefet partilerinin seçim hazırlıkları daha şimdiden başladı.

Ramazan ayı münasebetiyle iftar sonraları vatandaşların sorunlarını dinleyen MHP İl Başkanı Zekai Kaya, bu kez yaklaşan yerel seçimlerin nabzını tutmaya başladı. Kaya, mahalle mahalle semt semt gittiği kahvehane sohbetlerinde vatandaşlara MHP’den kimi başkan adayı görmek isterdiniz diye sordu.

“ADAYLARI HALKA SORUYORUZ”

Başkan Kaya’nın kahvehane sohbetlerinde vatandaşlara yaklaşan yerel seçimler nedeniyle belediye başkan adayı önerilerini aldığı dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşlardan nabız yoklaması yapan MHP İl Başkanı Zekai Kaya, partilerinin başkan adaylarının kesinlikle halkın ve il teşkilatının onay vereceği isimler arasından seçileceğinin altını çizdi. Kaya, “Halkın bağrından çıkmış halkı özümsemiş başkanların varlığı sorunların çözümüne katkı sağlayacaktır” dedi.

VATANDAŞ BAŞKANINI İSTİYOR!

Gittiği sohbet ortamlarında vatandaşlara yaklaşan yerel seçimler nedeniyle kimi başkan adayı görmek istiyorsunuz sorularını yönelten MHP İl Başkanı Zekai Kaya’ya ilginç başkan isimleri öneriliyor. Bunlar arasında birçok vatandaşın Kaya’ya, ‘Büyükşehir adayı olarak seni görmek istiyoruz’ telkinlerine karşın Başkan Kaya’nın cevabı net oldu. İl Başkanı Kaya, vatandaşların bu önerileri karşısında ‘Ben kesinlikle aday olmayı düşünmüyorum.” dedi.

KAYA; GÖSTERİLEN TEVECCÜH MEMNUN EDİYOR

Ramazan ayı nedeniyle her akşam iftar sonralarında gittikleri mahalle sohbetlerinin kendileri içinde çok verimli geçtiğini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, “Vatandaşımızın ilgi ve alakası bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Her gün gerek sosyal paylaşım sitelerinden gerekse partimizi bizzat arayarak iftar ve iftar sonrası çay içmeye çağıranlar oluyor. Bu durum bizim için memnuniyet verici. Onlarla yaptığımız sohbetlerde ihtiyaçlarını ve beklentilerini öğreniyoruz. Halk ile hemhal olunca siyasetin nasıl yapılabileceğini öğreniyorsunuz. Onların ülkenin gidişatı konusundaki endişelerini ve kaygılarını paylaşıyoruz. Bu anlamda ramazan sohbetlerinin devamını getireceğiz” şeklinde konuştu

Editör

Son Güncelleme: 18.07.2013 15:06
Anahtar Kelimeler:
ErzurumZekai KayaMHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.