MHP’DEN KUZEY İLÇELERİ ÇIKARMA

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ve Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya Olur, Oltu, Uzundere ve Pasinler ilçelerine çıkarma yaptı.

01 Nisan 2013 Pazartesi 17:55
MHP’DEN KUZEY İLÇELERİ ÇIKARMA
İlçe ve köylerde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, “ Vatandaş artık uyandı. AK Partiye ilk tokadı yerel seçimlerde vurmaya hazırlanıyor” diye konuştu. 

MHP Erzurum İl başkanı Zekai Kaya Oltu ilçesine bağlı Ayvalı köyünde yaşlı vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılandı. Zekai Kaya’nın eski milli güreşçi olduğunu bilen ve kendilerinin de gençlik yıllarında güreş tuttuğunu söyleyen köyün ihtiyar delikanlıları, başkana hodri meydan dediler. Köyün ihtiyar delikanlılara güreşe başlamadan ‘pes’ diyen Başkan Kaya , “Gücümüzü yerel seçimlere ve kendini yenilmez sanan AK partiye sakladığımız için amcalarımıza pes dedik. Herkes gerçek gücümüzü seçimlerde görecek “şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk beraberinde İl Başkanı Zekai Kaya, İl Başkan Yardımcısı Gökhan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle Kuzey ilçelerine çıkarma yaptı. Olur, Oltu, Uzundere ve Pasinler ilçeleri ile köylerinde halkla bir araya gelip sorunları dinleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, vatandaşların, AK Parti hükümetinin terör örgütüne verdiği tavizlerden rahatsızlık duyduklarını belirterek, “ vatandaş tek kurtuluş formülünün MHP iktidarı olduğunu söylüyor. Onları AK Parti zulmünden kurtarmak için geçeli gündüzlü çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ile İl Başkanı Zekai Kaya Olur’un düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü törenlerine katıldılar. Kurtuluş törenlerinden sonra esnaf ve halkı ziyaret eden Genel Başkan yardımcısı Oktay Öztürk, bir kahvehanede halkla bir araya geldi. Burada ilçe halkının sorunlarını dinleyen Oktay Öztürk, halkın artık AK Parti hükümetini istemediğini ve kurtuluş reçetesinin MHP olduğunu söyledi. Vatandaşların partilerine yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Oktay Öztürk, “Halk AK Parti’nin terör örgütüne verdiği tavizlerden dolayı oldukça rahatsız. Bu rahatsızlıklarını açık bir dille belirtiyorlar. AK Parti iktidarının bu tavizlerle kendi kendinin sonunu getirdiğini ifade edip tek kurtuluş reçetesinin MHP olduğunu söyleyen halkımız bu düşüncesinde yanılmayacaktır. Ülkemizin tek kurtuluşu MHP’dir. Halk artık AK Parti iktidarının yaptığı icraatlardan rahatsızlık duymaya başladı. Bizlerde halkın ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AYVALI BARAJINI GEZDİLER

MHP Genel Başkanı Oktay Öztürk beraberinde İl Başkanı Zekai Kaya ve parti yöneticileri olduğu halde yapımı 250 bin dolara mal olan Ayvalı barajını gezdi. Şirket yöneticilerinden baraj hakkında bilgi alan MHP’liler Ayvalı köyünde de mola verdiler. Köyün ihtiyar delikanlıları tarafından karşılanan MHP’liler burada birde sürprizle karşılaştılar. İl Başkanı Zekai Kaya’nın eski milli güreşçi olduğunu bilen ve kendilerini köyün “ihtiyar delikanlıları” olarak tanıtan 70’lik delikanlılar başkana hodri meydan dediler. Başkan Zekai Kaya kendisini güreşe davet eden köyün ihtiyar delikanlılarına güreşe başlamadan pes derken, güçlerini seçimlere sakladıklarını ifade etti. İl başkanı Zekai Kaya, “Amcalarımız her durum ve şartta sırtımızı yere getirirler. Bizler gücümüzü AK Parti iktidarına ve seçimlere saklıyoruz. Amcalarımızın taktikleri ile inşallah Ak Parti hükümetinin sırtını mindere getireceğiz” diye konuştu.

Uzundere ilçesine bağlı Kirazlı köyüne de uğrayan MHP Genel Başkanı Oktay Öztürk ile İl Başkanı Zekai Kaya, köylüler tarafından ikram edilen cağ kebabının tadına baktılar. İlçenin en büyük köyünde karşılaştıkları yoğun ilgiyi karşılıksız bırakmayan ve geç saatlere kadar köyde kalan Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, gösterilen ilginin güçlerine güç kattığını söyledi. Öztürk, “Köylümüz, kentlimiz artık AK parti hükümetine dur deme zamanı geldiğini ve gerekli dersi sandıkta vereceklerini söylediler. Parti olarak çalışmalarımıza geçeli gündüzlü devam edeceğiz.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 01.04.2013 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.