MHP PASİNLER TEŞKİLATINDA DEVİR TESLİM TÖRENİ

Milliyetçi Hareket Partisi Pasinler İlçe Başkanlığı görevine getirilen Halit Tanko görevi İl Başkanı Zekai Kaya’dan devir aldı.

10 Mart 2013 Pazar 12:18
MHP PASİNLER TEŞKİLATINDA DEVİR TESLİM TÖRENİ
Erzurum’un Pasinler ilçesinde geçtiğimiz aylarda Milliyetçi Hareket Partisi Pasinler İlçe Başkanlığı yönetiminin fesh edilmesinden sonra yeni göreve getirilen başkan Halit Tanko’ya düzenlenen törenle devredildi. İl Başkanından görevi devralan başkan Halit Tanko, aldığı bu kutsal görevi gücü nispetinde daha da ileriye taşıma adına çalışacaklarını söyledi.

Devir teslim töreninde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, “Bugün burada bu kalabalığı görünce Milliyetçi Hareket Partisinin Erzurum’da Pasinler’in kalesi olduğunu kanıtladığını görmek beni son derece mutlu etti” dedi.

Kurtuluş savaşında ecdadımızın vermiş olduğu mücadele gibi 30 Mart 2014’te ki yerel seçimde öyle bir mücadele verileceğini belirten Kaya, kendisinin Hasankaleli olmadığını ama Hasankale’de çoğu insanın kendisini Hasankaleli olarak bildiğini ve Hasankaleli olmaktan da büyük bir gurur duyduğunu ifade etti.

Yerel iktidarın ilçede basiretsiz ve beceriksiz yönetimiyle Hasankale’nin 10 yıl boyunca gün be gün geriye gittiğini belirten Zekai Kaya, “İkametlerinin burada olmadığı halde yöneticilik yapanlara ve kendilerine köşk yapanlara Pasinlerliler 30 Mart’ta gerekli cevabı verecektir. Milliyetçi Hareket Partisinin mensupları olarak sadece seçimden seçime vatandaşlarla birlikte olmuyoruz. Hayatın her kademesinde vatandaşlarla iç içe olduk. Bugüne kadar Erzurum’un 1050 köyünden 100’üne giderek vatandaşların sorunlarını sıkıntılarını dinledik. Gelecek ay içerisinde toplu bir organizasyon yaparak 250 köyü ziyaret edeceğiz. Yerel seçimler boyunca gezilmedik bir tek köy kalmayacak” diye konuştu.

Devir teslim Konuşmasında gündeme ilişkinde çarpıcı açıklamalarda bulunan Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, “Dün milliyetçilik çizgisinde siyaset yapanlar bugün Milliyetçi Hareket Partisine laf atmaktadırlar. Onlar hiçbir zaman ülkücü olamamışlardır. Bir ülkücü asla kendi partisine laf etmez. İktidarın son günlerde terör örgütüyle pazarlık içerisinde. Ak Parti iktidarının terörle mücadele yerine terörle müzakereyi seçti” dedi.

MHP’nin pazarlığa destek vermemesini eleştiren Başbakan Erdoğan’a ise Milliyetçi Hareket Partisinin kapılarının kapalı olduğunu, Türk milliyetçilerinin her zaman doğru yolda olduğunu söyleyen Zekai Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dediği gibi MHP iktidara geldiğinde eğer yurtdışına kaçmazlarsa onların hepsini yüce divana göndereceklerini söyledi.

İl Başkanı Zekai Kaya, partililerle ilçede yemek yedikten sonra il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçeden ayrıldı.

Editör

Son Güncelleme: 10.03.2013 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.