MHP DURMAK BİLMİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi yaklaşan yerel seçimler öncesinde halkın nabzını tutmaya devam ediyor.

26 Temmuz 2013 Cuma 11:07
MHP DURMAK BİLMİYOR
Ramazan ayı dolayısıyla iftar sonrası hınca hınç dolan kahvehanelerde oturan vatandaşlarla koyu sohbetlerine devam ediyor. MHP Erzurum il yönetiminin iftar sonrası gezilerine Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk’te katıldı. Meclisin tatil olmasının ardından dün Erzurum’a gelen Öztürk parti binasında basın toplantısı düzenleyerek Türkiye’nin dış politikasını eleştirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, dün iftarın hemen ardından Yenişehir ikinci marketlerde bulunan Güneş Cami bahçesinde halkın sorunlarını dinledi. 

HALKIN TEVECCÜHÜ ARTIYOR

Gittikleri her yerde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan MHP il yönetimine hemen her yerde yoğun ilginin olduğu görülüyor. Özellikle yaklaşan seçimlerden dolayı vatandaşların aday seçimi konusundaki önerilerini dinleyen MHP’liler bu seçimde halkın iradesinin sandığa yansıması için yoğun çaba gösteriyorlar. MHP Erzurum il Başkanı Zekai Kaya, “Gittiğimiz hemen her sohbette vatandaşların ortak sorusu adaylarımızın kimler olacağı yönünde. Bizlerde kimleri aday olarak görmek istediklerini onlara soruyoruz. Ramazan sonrası iftar sohbetleri bizim için iyi birer fırsat oldu. Haliyle vatandaşlarla birebir oturup onların taleplerini değerlendirme imkanı buluyoruz” diye konuştu.

ÖZTÜRK; HALK ARTIK UYANDI

Dün akşam gittiği kahvehane sohbetlerinde vatandaşların ilgisini değerlendiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, halkımız Ak Parti politikalarını artık beğenmiyor. İlk fırsatta sandıkta bu olumsuzlukların hesabını sormak için fırsat bekliyor. Partimize gösterilen ilgide bunun en güzel örneğidir. Onlara sürekli anayasa komisyonunda ortaya çıkan eksiklikler ve görülmeyenleri anlatıp bilgilendiriyoruz. Birçoğu ağzı açıkta hayretler içinde kalıyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde MHP artık ülke halkının tek dayanağı olduğunu gösterecektir” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 26.07.2013 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.