MHP AZİZİYE’DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aziziye İlçe Başkanlığına getirilen Fatih Çelik, yapılan devir teslim töreni ile görevine başladı.

28 Haziran 2014 Cumartesi 14:33
MHP AZİZİYE’DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
Aziziye İlçe Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde eski MHP Aziziye İlçe Başkanı Dursun Savaş’tan görevi devralan Fatih Çelik, “Devraldığım bu görevi en iyi şeklide yerine getirmeye çalışacağım. Bu güne kadar bu teşkilat için yaptığı katkılarından dolayı Dursun beye çok teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulundu.
Her başlangıcın bir bitişi olduğunu söyleyen eski Başkan Dursun Savaş, “Bu teşkilatı namusumuz gibi bildik. Görevi Fatih beye teslim etmekten gurur duyuyorum. Her konuda Fatih bey’in yanındayım ve destekçisiyim.” Dedi.
Devir teslim töreninde konuşan MHP Erzurum İl Başkan yardımcısı Ahmet Anatepe ise eski Başkan Dursun Savaş’a teşekkür ettikten sonra yeni Başkan Fatih Çelik’e başarılar diledi. Herkesi Ramazan ayını kutlayan Anatepe, “Bugün burada yeni başkanımıza görevi devredeceğiz. Öncelikle Dursun Çiçek başkanımıza bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yeni ilçe başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum” dedi. 
Samimi bir havada geçen devir teslim töreni, Başkan Fatih Çelik’in eski Başkan Dursun Savaş’a plaket vermesiyle bitti.

Editör

Son Güncelleme: 28.06.2014 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.