MERKEZ PARTİ YAKUTİYE İLÇE TEŞKİLATI YOLLARA DÜŞTÜ

Merkez Parti Yakutiye İlçe Başkanı Dursun Ali Akkoç ve yönetimi 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi yoğun bir çalışma temposu yaşıyor.

03 Şubat 2015 Salı 15:46
MERKEZ PARTİ YAKUTİYE İLÇE TEŞKİLATI YOLLARA DÜŞTÜ
Genel başkanlığını Erzurumlu hukuk profesörü Abdurrahim Karslı’nın yaptığı Merkez Parti’de Yakutiye ilçe başkanlığı görevine atanan Dursun Ali Akkoç, önce yönetimini ardından ise kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarını kurarak, sıkı bir çalışma başlatmıştı. Özellikle inşaat mağdurları konusunda özverili girişimlerde bulunan ve mağdurların yanında yer alan Merkez Parti Yakutiye İlçe Teşkilatı bir yandan köylerde bir yandan da esnaf ziyaretleri yaparak partisini anlatıyor. Yakutiye İlçe Başkanı Dursun Ali Akkoç, “Kendi öz evladımız, hemşerimiz olan Genel Başkanımız Prof. Dr. Abdurrahim Karslı’ya tüm Erzurumlular’ın sahip çıkması gerekiyor. Bizler Yakutiye ilçe teşkilatı olarak partimizin misyonunu hedeflerini ve yapacağı çalışmaları seçmenlerimize birer birer anlatarak iktidara talip olduğumuzu belirtiyoruz. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve teveccüh bizleri hem sevindiriyor, hem de daha fazla çalışmamız gerektiğini gösteriyor. 7 haziran genel seçimleri öncesi ekibimle beraber her kesime ulaşmaya gayret gösteriyoruz. Sözde değil özde siyaset yaparak gerçek siyasetin nasıl yapıldığını gözler önüne sereceğiz. Bizler Merkez Parti Yakutiye İlçe teşkilatı olarak laf değil, icraat yapıyoruz. Gece gündüz demeden kendi sorumluluklarımızı bilerek ilkeli siyaset anlayışı ile çalışmalarını devam ettireceğiz. Şu ana kadar ilçemize bağlı 17 mahallemizde toplantılar gerçekleştirdik. Bununla beraber esnaf ziyaretlerimizi de yaparak vatandaşlarımızın sorunlarını tespit noktasında yoğun bir çalışma yapıyoruz. Sorunlar çok fazla. Esnafa bir dokunuyoruz bin ah işitiyoruz. İnsanlarımızın huzurlu ve rahat bir yaşam standardı olması için tek alternatif Merkez Partisi’dir.” dedi.  

Editör

Son Güncelleme: 03.02.2015 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.