MEHMET EMİN ÖZ AK PARTİ’DEN ERZURUM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanı Mehmet Emin Öz, görevinden istifa ederek 7 Haziran 2015’te yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri için Erzurum’dan Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adayı oldu.

10 Şubat 2015 Salı 10:06
MEHMET EMİN ÖZ AK PARTİ’DEN ERZURUM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
1964 Narman doğumlu olan Öz, 1988’de Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden mezun olduktan sonra 1988-1993 yılları arası Nevşehir ve Erzurum’da öğretmenlik yaptı. 1993-2011 yılları arasında beyaz eşya ve ev gereçleri sektöründe Türkiye'nin bilinen markaların bölge bayiliklerini, satış ve pazarlamasını yaptı.
 
Erzurum ve İlçeleri başta olmak üzere Erzincan, Artvin, Ardahan, Bayburt, Van, Muş, Kars, Ağrı, Iğdır, Hakkari ve Bitlis gibi bölgedeki merkez ve ilçelerinde ki işadamı ve esnaflar ile aktif ticaret yaptı. Ocak 2011 yılında Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığı görevine getirildi. 2012’den 2014 Haziranı’na kadar Erzurum Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan ER-TANSA Ltd. Şti.’nin Genel Müdürlüğünü yaptı.
 
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Tebriz Büyükşehir Belediyesi kardeşliği protokolünün hazırlanmasında, İran İslam Cumhuriyeti Tebriz şehrinde Türk Günü Düzenlenmesinde ciddi çalışmaları oldu. Alvarlı Efe Hazretleri Uluslararası Sempozyumu’nun organizatörlüğünü yaptı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi bünyesinde altı adet kütüphane, yine belediye bünyesinde il merkezinde ve ilçelerde kısa adı ESMEK olan dokuz adet Erzurum Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları kurulup aktif hale getirilmesinde yoğun gayret gösterdi.
 
Mehmet Emin Öz, evli olup üç çocuğu vardır.

Editör

Son Güncelleme: 10.02.2015 10:06
Anahtar Kelimeler:
ErzurumMehmet Emin Öz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Resul Sucu 2015-03-03 18:03:25

allah yardımcın olsun başkanim hakindan hayirlisi olsun inşallah başkanim

Avatar
Mustafa dağ 2015-02-22 16:09:59

dürüst çalışkan olumlu vatan sever gariban gözeten insanların duygularıyla oynamayıp çocukla cocuk olan büyük insan erzurumumuzn sizin gibi çalışkan insanlara çok ihtiyacı var hayırlısı ile inşallah olur vatanınıza milletinize erzurumumuza daha çok hizmet etmeye devam edersiniz yolunuz açık olsun alnı ak insan

Avatar
Yıldırım 2015-02-22 12:04:12

Yolun Açık olsun.Büyük insan herdaim bu memleket için hem kendini hem aileni feda eden.Bu ülke için hayırlı evlatlar yetiştiren.Vatana hayırlı evlatlar yetişsin diye gecesini gündüzüne katarak,gençlik eğitim merkezleri açan,çocukların gençlerin sokaklardan kurtularak sıcacık kütüphanelerin açılmasına vesile olan,açmiş olduğunuz kurslarla insanlara meslek kazandıran, Aş,Ekmek,Umut olan ,çalışanına bir baba gibi Şefkatli olan,Erzurumun % 70 inin evinde çorba kaynatan ,çıplak,üşüyen cocuklara elbise ,tütmeyen ocakları tüttüren Allah içinde buna şahitlik eden bir vatandaş olarak Hz.Ömer gibi bir Bir vekilde sizin olacağınıza canı gönülden inanıyorum.Rabbim herdaim yar ve yardımcınız olsun.Herdaim yaninizdayım..

Avatar
Mustafa 2015-02-18 18:33:19

en içten dualarımız sizinle başkanım. allah hayırlı etsin

Avatar
Serdar @Kerim 2015-02-17 21:11:58

ve dünyanın geçiciliği anlatılacaksa şu da:
ve hep bir yaprak değil miyiz ki
bir zaman yarıp çıkmak serüveninde
özdalımızı
topu topu bir mevsimi yaşarız işte
müşa'şa' bir sonbahar figüranıyız
hepimiz de

Avatar
Kerim @Serdar 2015-02-17 18:40:48

sessiz insanların sesi olunacaksa şu da olabilir serdar bey:
dalda
yalnız ve dağılmış bir elma
yalnız ve yapraklar örtmüyor onu
gelen akşama
geçen akşamın içlenmeleri dadanmış
bu kahır sessizdir

Avatar
Serdar @Kerim 2015-02-17 18:19:36

kerim bey şairin şu dizeleri de siyasete uydurulup emin bey için söylenebilir sanki:
artık dönüş yoktur
kuşku bağışlanmasa da
tedirginlik doğal sayılabilir
ancak
yürümenin dışında bütün eylemlerin adı
kaçış kaçış kaçıştır

Avatar
Kerim 2015-02-17 17:13:30

ben istanbulda doğmuş, büyümüş bir erzurumluyum. mehmet emin öz'ü tanımıyorum. fakat az önce kendisinin ilhami çiçek kütüphanesi açtığına ilişkin bir haber okudum. şunu rahatlıkla söyleyebilirim -ki söylemeliyim aslında- bu şairi böyle güzel bir işle anan biri de güzel bir adamdır. kim bilir belki de çiçek şu şiiri mehmet emin bey için yazmıştır:
çağı binip
cübbesinden gözükara süvariler çıkaran
o beyaz taş oyuncusunu nerde bulmalı
tutup üzengisinden öpüp koklamalı