KIRDAĞIN HANIM AĞASI MİLLET VEKİLİ ADAY ADAYI

2009 yılında Oltu’da düzenlenen Kırdağ Şenliklerinde ‘Hanım Ağa’ olan Avukat Alime Bektaş Aslan, AK Parti’den Bursa’da milletvekili aday adayı oldu.

17 Mart 2015 Salı 16:37
KIRDAĞIN HANIM AĞASI MİLLET VEKİLİ ADAY ADAYI
2009 yılında Oltu’da düzenlenen Kırdağ Şenliklerinde ‘Hanım Ağa’ olan Avukat Alime Bektaş Aslan, AK Parti’den Bursa’da milletvekili aday adayı oldu. Oltu doğumlu olan ve yıllardır iş hayatını Bursa’da sürdüren Av. Alime Bektaş Aslan, 2015 Haziran Seçimlerinde AK Parti’den Bursa’da milletvekili aday adayı oldu. Av. Alime Bektaş Aslan, 2011 yılına kadar her yıl geleneksel olarak düzenlenen Oltu Kırdağ Şenliklerinde bir ilki başararak bir bayan olarak hanım ağalığa seçildi. .Oltudan hiçbir zaman bağını koparmayan Alime Bektaş Aslan her zaman halkın içinde onların dertleriyle dertlenir neşeleriyle neşelenir. 

ALİME BEKTAŞ ASLAN KİMDİR?

1984 yılında Erzurum’un Oltu ilçesinde doğan ve ilk öğrenimini burada tamamlayan Alime BEKTAŞ ASLAN, orta öğrenimini Afyon İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Afyon Ticaret Meslek Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2007 yılında mezun oldu. 2008’den bu yana Bursa’da serbest avukatlık yapmaktadır. 24. Dönem Bursa Milletvekili aday adaylığı sürecinden sonra seçim çalışmalarında aktif görev aldı. 2012-2015 yılları arasında Ak Parti Bursa İl Kadın Kollarında görev alan Alime Bektaş Aslan, Ak Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı, Sosyal İşler Birim Başkanlığı, Seçim İşleri Birim Başkan Yardımcılığı, Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı görevlerinde bulundu. Bulunduğu görevleri sırasında önemli çalışma ve projelerde yer aldı. Üniversite yıllarında Başkan Yardımcısı olarak görev aldığı Hukuk Kulübünde ulusal ve uluslararası birçok seminerler ve konferanslar düzenledi. Evli ve bir çocuk annesidir. 

Editör

Son Güncelleme: 17.03.2015 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.