KILIÇ'TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Ak Erzurum il Başkanı Murat Kılıç Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

23 Kasım 2013 Cumartesi 13:58
KILIÇ'TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Kılıç kutlama mesajında; “Geleceğimizin teminatı yavrularımızı yarınlara hazırlayarak görevlerini en iyi şekilde yerine getiren eğitim camiamızın kıymetli mensuplarının bu özel günü kutluyorum” dedi.
Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç Öğretmenler günü ile ilgili olarak yayınladığı kutlama mesajında şunları söyledi: “ Milli mücadele döneminde ve cumhuriyetimizin ilk yıllarında, zor koşullarda yeni bir nesil yetiştirmek için büyük bir inançla, fedakarca çalışan öğretmenlerimiz, bu günde bu kutsal görevlerini yerine getirmek için canla başla çalışmaktadırlar.Dünyanın en kutsal mesleklerinden birini icra eden öğretmenlerimizin bilgi toplumu olabilme yolunda üstlendikleri rol son derece önemlidir. Ülkemizin gelişim, değişim, dönüşüm ve kalkınmayı gerçekleştirerek gelecekle ilgili hedeflerine ulaşmasında en önemli görev öğretmenlerimize düşmektedir.Eğitimin gerekli standartlarda yapılabilmesi için; Öğrenci başına yapılan harcama, eğitimin bütçedeki payı son derece önemlidir. Bu bilinçle hükümetimiz en çok bütçeyi eğitim harcamalarına ayırmıştır. Eğitim kalitesinin artması maksadı ile hazırlanan yeni eğitim sistemimiz sayesinde yetişecek kuşakların, mesleki ve teknik bilgileri, gelecek yıllarda ülkemizin önemli kazanımı olacaktır. Yarınlarımızın yetiştirilmesi görevini fedakarca üstelenen kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorlar. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yarınlara hazırlayarak görevlerini en iyi şekilde yerine getiren kıymetli öğretmenlerimizin bu özel gününü paylaşmaktan büyük bir mutluluk duymaktayım. Bu vesileyle sevgi, şefkat, hoşgörü ve fedakarlık mesleğinin mensubu olma ayrıcalığını yaşayan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutlar sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerken, bu güne kadar görevi başında şehit olan öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 23.11.2013 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.